merhaba arkadaşlar perşembe günü bir cildiye doktoruna gittim. Şikayetim yüzümdeki sivilceler.Yaşım 21 olmasına rağmen çok fazla sivilce vardı,sınav stress vs yüzümde çok fazla sivilce yaptı.Doktor bana tetradox 100mg kapsül ve aknefug losyon verdi yüzüne ince bir tabaka halinde sür dedi.Bu ilaçları kullanan faydasını/zararını gören varmı? rica etsem buraya yorum yapabilir misiniz?
şimdiden tşk ederim hayırlı akşamlar..
merhaba arkadaşlar perşembe günü bir cildiye doktoruna gittim. Şikayetim yüzümdeki sivilceler.Yaşım 21 olmasına rağmen çok fazla sivilce vardı,sınav stress vs yüzümde çok fazla sivilce yaptı.Doktor bana tetradox 100mg kapsül ve aknefug losyon verdi yüzüne ince bir tabaka halinde sür dedi.Bu ilaçları kullanan faydasını/zararını gören varmı? rica etsem buraya yorum yapabilir misiniz?
şimdiden tşk ederim hayırlı akşamlar..
canım dedigin ilaçları bende kullandım zamanında kullanırken gayet iyi sonuçlar alıyorsun cildin düzeliyor ama malesef bıraktıktan sonra tekrarlıyor bende böyle olmuştu açıkcası. aknefug kullanırken ki tahminimce gece kullanmanı önermiştir eger sadece yüzün için kullanacaksan yastıgının üzerine havlu yada başka birşey koymanı tavsiye ederim çünkü kumaşlarda renk degişimine neden oluyor