• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler için Aknefug bp10 ve nadixa kullananlar??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zedgeliGunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
3.192
5
46
Diğer
Meraba arkadaşlar...Konumu buraya açmamın nedeni sizin bu sorumu daha erken görüp cevaplamanız için:34:
Benim sivilce problemim var ve doktora gttim geçen gün bana AKNEFUG BP10 VE NADİXA diye iki tane ilça yazdı bugün eczaneye gittim aldım ama nasıl kullanacağımı sormayı unuttum:26:
Aranızda bu ilaçları kullanan varsa nasıl kullanacağımı söylerlerse çok mutlu olacam.şimdiden teşekkürler:)
prospektüs lerini okudum ama pek bişiy anlamadım.Yani tüm yüzüme mi süreyim bu kremleri yoksa sadece sivilceleri bölgelere mi anlamadım?Bi de 2 krem olduğu için hangisini ne zaman süreym bilmyom:26:

nadixa yı yazzarken cilt doktorunun nasıl kullanıcağını ve ne kadar süreli kullanıcağını söylemesi gerekiyordu ama
neyse bende bi kaç ay öncce sivilce tedavisinden nadixa krem kullandım 6 hafta ve geceleri yatmadan sürdüm sabah uyanınca çamur sabunuyla yıkadım temizledim cildimden
çamur sabununuda doktor yazdı yalnız sigorta karşılamıyor sabunu 35 tl bişi kendin alıyorsun;)

nadixa yı yazzarken cilt doktorunun nasıl kullanıcağını ve ne kadar süreli kullanıcağını söylemesi gerekiyordu ama
neyse bende bi kaç ay öncce sivilce tedavisinden nadixa krem kullandım 6 hafta ve geceleri yatmadan sürdüm sabah uyanınca çamur sabunuyla yıkadım temizledim cildimden
çamur sabununuda doktor yazdı yalnız sigorta karşılamıyor sabunu 35 tl bişi kendin alıyorsun;)

Hayır doktor reçeteyi yazdı bunları al kullan dedi başka da bişey demedi:25:
peki Nadixa yı niye sigorta karşılamıyor??
Nadixa yı kullandıktan sonra yüzümü yıkarken sabun türü bişey sürmesem ne olur,şuan yüzüm için uygun bi sabun bende mevcut değil de:26:??
Bi de..Yararı oldu mu sivilcelerine,geçti mi??amma da soru sordum hee:9:

Back
X