Sivilceli Ciltler Sivilceler için Aknefug bp10 ve nadixa kullananlar??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zedgeliGunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
3.192
5
46
Diğer
Meraba arkadaşlar...Konumu buraya açmamın nedeni sizin bu sorumu daha erken görüp cevaplamanız için:34:
Benim sivilce problemim var ve doktora gttim geçen gün bana AKNEFUG BP10 VE NADİXA diye iki tane ilça yazdı bugün eczaneye gittim aldım ama nasıl kullanacağımı sormayı unuttum:26:
Aranızda bu ilaçları kullanan varsa nasıl kullanacağımı söylerlerse çok mutlu olacam.şimdiden teşekkürler:)
prospektüs lerini okudum ama pek bişiy anlamadım.Yani tüm yüzüme mi süreyim bu kremleri yoksa sadece sivilceleri bölgelere mi anlamadım?Bi de 2 krem olduğu için hangisini ne zaman süreym bilmyom:26:

nadixa yı yazzarken cilt doktorunun nasıl kullanıcağını ve ne kadar süreli kullanıcağını söylemesi gerekiyordu ama
neyse bende bi kaç ay öncce sivilce tedavisinden nadixa krem kullandım 6 hafta ve geceleri yatmadan sürdüm sabah uyanınca çamur sabunuyla yıkadım temizledim cildimden
çamur sabununuda doktor yazdı yalnız sigorta karşılamıyor sabunu 35 tl bişi kendin alıyorsun;)

nadixa yı yazzarken cilt doktorunun nasıl kullanıcağını ve ne kadar süreli kullanıcağını söylemesi gerekiyordu ama
neyse bende bi kaç ay öncce sivilce tedavisinden nadixa krem kullandım 6 hafta ve geceleri yatmadan sürdüm sabah uyanınca çamur sabunuyla yıkadım temizledim cildimden
çamur sabununuda doktor yazdı yalnız sigorta karşılamıyor sabunu 35 tl bişi kendin alıyorsun;)

Hayır doktor reçeteyi yazdı bunları al kullan dedi başka da bişey demedi:25:
peki Nadixa yı niye sigorta karşılamıyor??
Nadixa yı kullandıktan sonra yüzümü yıkarken sabun türü bişey sürmesem ne olur,şuan yüzüm için uygun bi sabun bende mevcut değil de:26:??
Bi de..Yararı oldu mu sivilcelerine,geçti mi??amma da soru sordum hee:9:

Back
X