Sivilceli Ciltler Sivilceler için Acnelyse

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

coktaumrumdaydi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
2
0
16
İzmir
Arkadaşlar sivilceli bir yüze sahibim. Zamanında çok sıktığım içinde yanaklarımda kahverengi ve kırmızı lekeler oluştu. Bende 4 ay önce bu siteden Acnelyse Kremi okudum sonra dermatoloğumada danışıp kullanmaya başladım. 4 ayın sonucunda size yazmak istedim. Ben herkesin dediği kadar mucizevi bir etki göremedim maalesef. Evet sivilcelerimi büyük oranda azattı. Artık sadece tek tük çıkıyorlar ama lekelerim hala duruyor. Yüzüm soyuluyor, kuruyor, kızarıyor. Ama 4 ay geçmesine rağmen lekelerim geçmedi. Başka acnelyse kullanan varsa onlarında durumlarını öğrenmek isterim.
Bir de bu lekelerin geçmesi için ne yapmalıyım önerisi olan varsa lütfen yazsın. Teşekkür ederim şimdiden.

Benim de yanaklarımda sivilce ve sivilce izleri var acnelyse kullanıyorum 3 haftadır ve bi işe yaradığını söyleyemem gece kremi sürdüğüm yerde ertesi gün sivilce çıkmış oluyor. Acnemax diye bi krem varmış bana yalan gibi geldi yapılan yorumlar ama deneyen varsa bilgi verebilir. Anlatılanlara göre bi gecede yok ettiği sivilceler varmış

merhaba ananashırsızı, banada çok uçuk geldi söylenenler. forumda ürünü kullanan kişilerin yorumlarına güvenerek acnemax aldım. sivilceleri 2-3 gecede yok etti. izler lekeler ile iligi düzenli kullanmak gerekiyormuş. 10 gündür kullanıyorum. düzelme var ama tam istediğim sonuca ulaşmam için kullanmaya devam etmem gerekecek gibi. denemeni tavsiye ederim. ben aldığımda iade kampanyası vardı. memnun kalmayanlara para iadesi yapılıyordu. devam ediyorsa dene derim. bişey kaybetmezsin en azından.

Acnemax da iyiymiş o zaman ben yüzüme bi şeyler sürüp daha kötü yapmaktan bıktığım için ve acnelyse de sivilcelerime soyuklarla sınırlar çizdiği için doktora gittim. azitro, imex ve clindoxyl verdi. Ve ilaçları kullandıktan sonraki gün yüzümü yıkarken elime pürüz gelmedi resmen sol yanağım iz doluydu şimdi nokta nokta kaldılar ve imex de o noktacıkları kapatıyor çok beğendim sivilceli arkadaşlar makyaj yapamaya çekiniyorlarsa imex kullanabilirler çok güzel kapatıyor, çok hoş ve hafif kokuyor. Biraz parlıyor sadece mineral toz pudra kullanılırsa hem sivilceleriniz iyileşmiş olur hem de cildiniz güzel gözüktüğü için keyfiniz yerine gelir daha hızlı geçerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…