G gulsen_glsn Ziyaretçi 14 Temmuz 2009 Konu Sahibi Bittersweet:) #21 bencede kolonya sürmeyin sakın çünkü hücreleri öldürüyormuş kolanya.daha erken yaşlanmaya yol açıyomuş ciltte.bendede izler var ya onlardan nasıl kurtulcam bilgisi olan varmı kızlar??*
bencede kolonya sürmeyin sakın çünkü hücreleri öldürüyormuş kolanya.daha erken yaşlanmaya yol açıyomuş ciltte.bendede izler var ya onlardan nasıl kurtulcam bilgisi olan varmı kızlar??*
G gulsen_glsn Ziyaretçi 14 Temmuz 2009 Konu Sahibi Bittersweet:) #22 2006model .!.: Ben içerek denemeyi düşünüyom.. Biraz beyaz peynir,kavun..ohhh..hıck.hıck..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... ohhhhhhhhhhh aynen ya bende hem içem hem yüzüme sürem sonrada sarhoş olup rakı banyosuna girem tüm cildim güzelleşsin
2006model .!.: Ben içerek denemeyi düşünüyom.. Biraz beyaz peynir,kavun..ohhh..hıck.hıck..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... ohhhhhhhhhhh aynen ya bende hem içem hem yüzüme sürem sonrada sarhoş olup rakı banyosuna girem tüm cildim güzelleşsin
B Bittersweet:) Ziyaretçi 15 Temmuz 2009 Konu Sahibi Bittersweet:) #23 Kızlar ben haftada 2 kez falan sürdüm cildimde zaten sorun yok ama daha parlak bi hal aldı
pamuqcukprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 65 0 24 Temmuz 2009 Konu Sahibi Bittersweet:) #24 içelim güzelleşelim diye boşuna dememişler hanımla
C cedyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2009 12 0 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Bittersweet:) #25 rakının içinde alkol vardır alkol cildi erken yaşlandırır.ona görenaniknanik