Sivilceli Ciltler Sivilceler bir günde sönebilir desem?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asiveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
79
0
merhaba arkadaşlar.sivilce problemi olan bazı arkadaşlarıma yardımı olabilir diye yazıyorum.marka ismi verilebiliyor mu diye epeyce baktıktan sonra yazdım.
geçenlerde alma fırsatı bulduğum bir ürün var.Mario Badescu drying lotion.. bir gsm şirketinin gençlik kulübünün indirim kuponu kampanyası vardı ben o vesileyle 39 tlye aldım.
etkilerine gelince...küçük bir şişesinin içinde,dipte pembe tortu birikmiş sıvı var.kulak çöpünü dipteki pembe bölüme daldırıp o tortuyu yeni yeni atmış sivilcelerin üzerine sürünce sabahına sönmüş oluyorlar.bir kaç gün üst üste sürünce de tamamen kayboluyorlar.ama sivilcenin çok çok yeni olması önemli ve öyle büyük, kistik, iltihaplı sivilcelere pek de etki etmiyor.benim yüzümde tek tük çıkar,ara ara büyük sivilce çıktığı da olur.ben hep patlatıyorum ve çok iz kalıyor. sanki yüzüm acayip sivilceliymiş gibi duruyor.bu açıdan yeni çıkmış sivilceyi durdurmak benim çok işime yarıyor çünkü kuruyor küçülüyor patlatmıyorum iz kalmıyor..
ürün gece kullanılıyor.gece uyumadan yüzümü ışığa tutup çıkmaya başlayanları görüp kulak çöpüyle sürüyorum losyonu, duruyor sivilcenin gelişimi.çıksa da çok minik kalıyor bir-iki güne kayboluyor.
ama yine söylüyorum yüzü büyük sivilcelerle dolu olanlar,ilaç tedavisiyle sonuç alamayanlar,gece sürüp sabah uyanayım bakayım sivilceler yok olmuş diye mucize beklemesinler..yabancı sitelerden araştırdım;belli ki memnun kalmadım diyen kişinin ciddi sivilce problemi var, kullanıyor bakıyor sivilceler yok olmadı,sonra da diyor ben kullandım bir gecede kaybolmadı :) böyle bir mucize yok ki zaten. .ancak tek tük sivilcesi çıkanlar,gece minik olanları farkedip "sabaha büyümesin nolur kaybolsun" diye dua edenler kullanabilirler ben çok memnunum çünkü sivilce öyle dümdüz ciltte bir kereden büyümüyor önce minik minik dipten görünüyor bir gecede hortlayıveriyor sonra.
umarım benim gibi problemi olan arkadaşlarımıza da yardımcı olabilir...yalnız nereden temin edebilirsiniz o kısmını bilmiyorum ben kampanya vesilesiyle aldım. markafonide bazen satışı yapılıyor bir de istanbulda bir mağazası var sanırım, tam emin değilim.ünlü pek çok ismin kullandığı,sivilcelerinden bu markanın ürünleriyle kurtuldukları biliniyormuş öyle gördüm yabancı sitelerde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…