• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce

zeynep-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
47
11
88
28
Yüzümdeki tüyleri aldıktan sonra tam sivilce gibi değil de böyle küçük küçük pürüzlü bi görüntü oldu. Bir sürü yöntem okudum ama yüz olduğu için güvenemiyorum deneme yanılma yapmak istemiyorum tabi ki. Kimisi aldıktan sonra buz koy diyor ama buzun sivilceye engel olacağını düşünmüyorum. Kimi limon-tuz ya da kolonya diyor acısına dayanırım ama 2-3 saat su bile değdirmeyin deniyor aynı şey değil mi ? Siz ne tavsiye edersiniz

Yüzümdeki tüyleri aldıktan sonra tam sivilce gibi değil de böyle küçük küçük pürüzlü bi görüntü oldu. Bir sürü yöntem okudum ama yüz olduğu için güvenemiyorum deneme yanılma yapmak istemiyorum tabi ki. Kimisi aldıktan sonra buz koy diyor ama buzun sivilceye engel olacağını düşünmüyorum. Kimi limon-tuz ya da kolonya diyor acısına dayanırım ama 2-3 saat su bile değdirmeyin deniyor aynı şey değil mi ? Siz ne tavsiye edersiniz
Bebek pudrası, bepanthol krem ya da fito krem. Üçü de işe yarar bende benim de kollarımın üst kısmında oluyor ağda sonrası. Birde yüz olunca makyaj falan yapmayın 1 2 gün güneş koruyucu da kullanabilirsiniz dışarı çıkarken bunlar işe yarar diye düşünüyorum

teşekkürler bepantholü kullanmıştım ama pek işe yaramamıştı kızarıklığa iyi geliyor da sivilce yine oluyordu bi de fitoyu deneyeyim limon ve kolonya da kafamı kurcalıyor tecrübeli arkadaşlar yazarsa iyi olur :)

arkadaşlar yardım edin yok mu tecrübeli birisi sivilceler sanki daha bi büyüdüler kızardılar kendi kendilerine geçer mi bir şey süreyim mi her aldığımda böyle mi olacak ağdayla almadım normalde cımbızla alıyordum hiçbir sorun olmuyordu tamamen pürüzsüzdü ama uzun sürüyordu braun face kullanmaya başladım ama o da cımbız sonuçta neden bu kadar farklı sonuç oldu

Merhaba
Geçmiş olsun. Yüz için ağdayı pek tavsiye etmezler aslında. Tahriş olup mikrop kapmış olabilir mş?
LR markasında gümüş içerikli bir yıkama jeli ve krem seti var. Ben sivilcelerim için onu kullanıyorum. Gümüş içermesi bakteri barındırmasını engelliyor.

Slmlar ben lr alovera is ortağım.sivilce için bizim önerdiğimiz mikrosilver set vardır. Yıkama köpüğü ve sivilce kurutan kremden oluşuyor. O kadar çok kişiye bu üründen verdim ki çok memnun kaldılar. Üstelik mikrosilver ürünlerinin içi de gümüş iyonlari olduğu için mikrop olma ihtimali yok olur.malum gümüş olduğu yerde mikrop barınma. Bilgi için msj atabilirsiniz.watshap ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmlar ben lr alovera is ortağım.sivilce için bizim önerdiğimiz mikrosilver set vardır. Yıkama köpüğü ve sivilce kurutan kremden oluşuyor. O kadar çok kişiye bu üründen verdim ki çok memnun kaldılar. Üstelik mikrosilver ürünlerinin içi de gümüş iyonlari olduğu için mikrop olma ihtimali yok olur.malum gümüş olduğu yerde mikrop barınma. Bilgi için msj atabilirsiniz.watshap ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back