Sivilce yüzünden gozüm şiştiii

Defmer_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
62
19
29
Merhaba kızlar. Kaşımın bitiş yerinde sivilce bile diyemedigim türden aylardır ucu olmayan bir şişlik vardı bende artık rahatsız oldum ve sıktım sabah kalktığımda gözü kapağımın üstü şişmişti.. Kolonya falan sürdüm. Dün gece yatmadan antibiyotikli krem sürdüm bugün daha kötü oldu gözümün üstü altı şişti doktora gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım başına böyle birsey gelen oldu mu acaba ya

Gündüz kesinlikle hastaneye gidin. Bu şekilde yüzündeki sivilceyle oynayan ama aslında tümör vs olduğu anlaşılan kişiler duydum haberlerde.

Korkmuyor görünüyorsunuz da ama bu ciddi bir şey de olabilir. Sizdeki de ne cesaret 😬
Ya vallahi artık o kadar bıkkınlık gelmiş ki hastanelerden hep geçer geçer diyip geçiştiriyorum bendeki bu romatizmanin Allah belasını versin dünya kadar ilaç alıyorum hergun biyerden patlak veriyor o yüzden gülüp geçmeye başladım hayat geçmiyor yoksa 😁 ama gerçekten gözüm korkutuyor 😁😁

Ya vallahi artık o kadar bıkkınlık gelmiş ki hastanelerden hep geçer geçer diyip geçiştiriyorum bendeki bu romatizmanin Allah belasını versin dünya kadar ilaç alıyorum hergun biyerden patlak veriyor o yüzden gülüp geçmeye başladım hayat geçmiyor yoksa 😁 ama gerçekten gözüm korkutuyor 😁😁
Bir tanıdığım yemek ve yaşam şeklini değiştirip romatizmasının geçtiğini veya hafiflediğini belirtiyordu. Doğal gıda, geleneksel tıp vs ile ilgilenen tayfalardan öğrenmiş. Belki size de iyi gelir. Bağırsağı mı düzenliyordu bir şeyler yapıyordu. Unuttum ama.

Eklentiler

• IMG_20230926_015117.jpg
    IMG_20230926_015117.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 111
Bir tanıdığım yemek ve yaşam şeklini değiştirip romatizmasının geçtiğini veya hafiflediğini belirtiyordu. Doğal gıda, geleneksel tıp vs ile ilgilenen tayfalardan öğrenmiş. Belki size de iyi gelir. Bağırsağı mı düzenliyordu bir şeyler yapıyordu. Unuttum

Evet bende çok araştırıyorum. Ama inan oda yaşamak değil. Etsiz tavuksuz 0 tuz sadece sebze meyve deniyor. Açlıktan ölürüm 😁kortizon tedavisi veriyorlar 0 tuz diyorlar 0a indiremiyorum minimuma indiriyorum ama kortizonu alınca topuğumda bir topuk daha warmis gibi ağlatacak bir ağrıyla şişlik oluyor diğer ayak bileğim davul gibi oluyor. Haftalık iğne vuruluyorum o gün mide bulantısından istifradan. Majfoluyosun inan 2 çocukla bu hastalık o kadar zor ki Allah düşmanıma wermeisn. İlaç kullanmışım dedim o zamanda sürüne sürüne oturup kalkıyorsun. Ve asla kesin tedavisi yok

X