Maske Tarifleri Sivilce ve Siyah Noktalardan Kurtulmak

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
Sivilce ve siyah noktalardan kurtulmak için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Öncelikle sabun kullanma alışkanlıklarını geçirmeniz gerekmektedir. Sabunlar kurutucularınızın etkisini kurutması cildinizin dış etmenlerden tehlikelerine karşı savunmasız olarak bırakır.

Temizleme sütü kullanmaya özen gösterin. Cilt toniği de olabilir. Bir çok genç kız alışkanlık ve yanlış bilgilendirme sonucunda temizleme sütü yerine tonik kullanmaktadırlar. Bunlarda temizleme sütleri üst deride ve alt katmanlardaki birikmiş olan kirlerinde atılmasını sağlar.Cildinizi tahriş etmeden temizler. Clt toniği ise süt kalıntılarını alır ve gözenekleri sıkılaştırır.

Haftalık olarak piling yapmalısınız. Bu sayede cildinizin ölü derisini de temizlersiniz. Çok fazla yağlı cildiniz varsa eğer 2 kez piling yapabilirsiniz.

arkadaşın yazısına bir kaç şeyde ben eklemek istiyorum.
siyah noktalar :ciltte genişlemiş porların içinde birikmiş yağlardır.bunlar dış etkenler nedeniyle sigara dumanı.toz vb nedenlerle siyah noktaları oluşturur.bunları temizledikten sonra muhakkak cildinize maske uygulamanız gerekir.çünkü siyah noktaları temizledikten sonra acılan porları sıkılaştırmazsanız dahada genişler...siyah noktalar temizlenmeden önce buhar yapılması temizlemenizi kolaylaştırı.eğer sorunu olan arkadaşlar varsa cilt yapılarına göre evde yapabilecekleri maskeler tafsiye edebilirim.
eğer isterseniz tabiikibuyrunnnnnnnnn

Evde ne kadarda uğraşsak tertemiz pırıl pırıl bi yüzümüz olmuyo benim merak ettiğim cilt bakımı yaptırsak siyah noktalar için düzenli tabi güzellik merkezinde farklı olur mu :uhm:

ben güzellik merkezine bi kere gidip cilt bakımı yaptırdım 4.5-5 sene önce ve hiç bi değişiklik yoktu nerdeyse.. bi de o kadar övmüşlerdi orayı o zaman 30 milyon para vermiştim.. bi daha da gitmedim başka yere evde düzenli bişeyler yapınca da bi süre sonra geçiyor siyah noktalar

X