B Blmzbsra Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2021 1 1 1 25 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Blmzbsra #1 Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz
Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz
Gunbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2021 9 5 1 23 5 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Blmzbsra #2 Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Neden olabilir sence? Ben bir ara sürekli internette bulduğum maskeleri yaptığım için alnım da bile siyah noktalar çıkmıştı.
Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Neden olabilir sence? Ben bir ara sürekli internette bulduğum maskeleri yaptığım için alnım da bile siyah noktalar çıkmıştı.
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.963 12.287 158 5 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Blmzbsra #3 Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Cildiniz yaglı mı? Burunda mı yogunluk?
Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Cildiniz yaglı mı? Burunda mı yogunluk?
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.733 2 74.216 598 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Blmzbsra #4 Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... doktora gittiniz mi?
Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... doktora gittiniz mi?
Kutlu42 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2021 41 0 1 28 16 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Blmzbsra #5 Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Keçi sütlü sabun denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.
Blmzbsra .!.: Merhaba arkadaşlar size birşey soracam benim yüzüm çok siyah noktalı ne yaptım ettim geçmedi .Ne yapmamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Keçi sütlü sabun denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.