Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki çok teşekkür ederimBir çay kaşığı karnonat, üzerine birkaç damla limon suyu, parmağınızla ezin hamurumsu bir hal alacak, sivilce veya sivilce lekelerinizin üzerine sürün, kuruyup katılaşınca yıkayın yüzünüzü, hafta 2 defa. Krem olarak madaleb öneririm. Ama en iyisi cilt tipinize uygun serum. Biraz maliyetli ama serumlar cilt tabakası altındaki yağı parçalayıp sivilce oluşumunu engelliyor.
Tamda size uygun kimyasal içermeyen %100 yerli üretim olan bir firmanın ürünlerini kullanıyorum sivilce ve sivilce lekeleri için harika bir ürün setiYüzüm 3 ayda sivilce lekeleri ile doldu ne oldu anlayamadım bile Dr a gittim krem verdi yolladı şu an transferim olucak onu bekliyorum o yüzden hap ta kullanamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim ne alabilirim..
Ürünlerin adı nedir acaba size faydası oldu mu.Tamda size uygun kimyasal içermeyen %100 yerli üretim olan bir firmanın ürünlerini kullanıyorum sivilce ve sivilce lekeleri için harika bir ürün seti
Peki çok teşekkür ederimDoktor bana sivilce ve izleri icin azalderm diye bi ilac krem yazdi. Süper geldi bana. Size de denemenizi tavsiye ederim.
aynı kremi kullandım ama bende pek işe yaramadıDoktor bana sivilce ve izleri icin azalderm diye bi ilac krem yazdi. Süper geldi bana. Size de denemenizi tavsiye ederim.
Sudocremi nasıl kullanıyorsunuz? İnce tabaka halinde uygulayıp bekletip sonra yüzünüzü yıkıyor musunuz yoksa krem tüm gece kalıyor mu cildinizde?Leke icin sudocrem derim gerisini sizin arastirmalariniza birakirim arkadaslar.
Sudocrem ki yillardir suratima yapisik kalmis lekeleri söküp bebek gibi yapmistir. annemin beni gorunce suratina ne oldu nerde bu lekeler demesini hic unutmam.
Incecik bir sekilde surup yediriyorum sabah kalkimca da yikiyorum. Gece yatarken sürerim hep cunku yapisi cok yoğun yuzunuz bembeyaz oluyor eger evden cikmicaksaniz sabah surup aksam yikayabilirsiniz ama en uygunu gece surmektir diye dusunuyorum.Sudocremi nasıl kullanıyorsunuz? İnce tabaka halinde uygulayıp bekletip sonra yüzünüzü yıkıyor musunuz yoksa krem tüm gece kalıyor mu cildinizde?
Yüzünüzde aktif sivilce olsa bile sürüyor musunuz peki?Incecik bir sekilde surup yediriyorum sabah kalkimca da yikiyorum. Gece yatarken sürerim hep cunku yapisi cok yoğun yuzunuz bembeyaz oluyor eger evden cikmicaksaniz sabah surup aksam yikayabilirsiniz ama en uygunu gece surmektir diye dusunuyorum.
Acikcasi cok buyuk sivilce olursa ustune surmemistim ama sivilce sonrasi olusan lekeler var ya hani kahverengi gibi ya da kirmizi kirmizi lekeler. O konuda inanilmaz etkisini gördum. Simdilerde cok pahalanmis minicik kutusunu en son 65tlye görmustum. Ben minik sudosremi 20tlye almistim heralde satildikca pahalandi bu daYüzünüzde aktif sivilce olsa bile sürüyor musunuz peki?
Çok teşekkür ederim detaylı cevaplarınız için. Evet bayağı meşhur bir krem artık, ünlüler sağolsun bunu da instagram yüzü yaptı birçoğu. Çinko oksit içeren kremlerin faydasını gördü herkes tabiAci
Acikcasi cok buyuk sivilce olursa ustune surmemistim ama sivilce sonrasi olusan lekeler var ya hani kahverengi gibi ya da kirmizi kirmizi lekeler. O konuda inanilmaz etkisini gördum. Simdilerde cok pahalanmis minicik kutusunu en son 65tlye görmustum. Ben minik sudosremi 20tlye almistim heralde satildikca pahalandi bu da
Ben cilt bakımı yaptırdım ama lekeler için en temel dermapen dermaroller öneriliyor.Ben mehmet akgune gidiyorum bence ne iyi gelirse onu önerir yumuşacık oldu yüzüm ilk dermapen için gitmiştim.Yüzüm 3 ayda sivilce lekeleri ile doldu ne oldu anlayamadım bile Dr a gittim krem verdi yolladı şu an transferim olucak onu bekliyorum o yüzden hap ta kullanamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim ne alabilirim..
Balıkesir de yaşıyorum ben burda var mı bilmiyorum ama küçük yerlerde de hiç güvenmek istemiyorum böle yerlere o o yüzden hiç araştırmadm İstanbul da olsam ün yapan tavsiye olan böle yerlere tabi gtmek isterim ama sizin adınıza da sevndm ne kadr sürede etkili oldu pekiBen cilt bakımı yaptırdım ama lekeler için en temel dermapen dermaroller öneriliyor.Ben mehmet akgune gidiyorum bence ne iyi gelirse onu önerir yumuşacık oldu yüzüm ilk dermapen için gitmiştim.
Dermapen iyi geldimi benim yüzümdede izler var. Öneririm misinizBen cilt bakımı yaptırdım ama lekeler için en temel dermapen dermaroller öneriliyor.Ben mehmet akgune gidiyorum bence ne iyi gelirse onu önerir yumuşacık oldu yüzüm ilk dermapen için gitmiştim.
Kaç gün kullandınız, sivilce lekesi izlerini de yok etti miDoktor bana sivilce ve izleri icin azalderm diye bi ilac krem yazdi. Süper geldi bana. Size de denemenizi tavsiye ederim.
Malesef etmedi ama kızarık görüntüyü aldı. 1 aydir kullanıyorum. Daha devam edeceğim.Kaç gün kullandınız, sivilce lekesi izlerini de yok etti mi