- 29 Mayıs 2017
- 292
- 72
- 27
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
25 yaşındayım 12 yaşımdan beri orta şiddette sürekli aknelerim var. Bu yaşa kadar çok ürün denedim geçmedi 2 kere roaccutane tedavisi gördüm tedavi bittikten sonra ve takriben birkaç ayında yüzüm bebek gibi oluyor sonra tamamen eski haline dönüyor. Hormon problemim yok, dışkı testine kadar yaptırdım bir şeyim çıkmadı. Sağlıklı beslenen biriyim. Geçen sene istanbulda özel kliniği olan bir doktor birkaç ürün verdi 5 seans fotona lazer 2 seans bbl yaptı ürün sadece aktif akneleri baskıladı ama 1 sene sonra etkisini kaybetti yine çıkmaya başladılar. Şimdi de fungal aknem mi var acaba diye dusunmeye basladım yüzümü ketoral ile yıkıyorum bi denemek adına. Geceleri retinol sürüyorum hazır elimde varken, doktorum da önermişti zaten. Ketoralin mi etkisi bilemem ama aktifler azaldı gibi. Süt ürünlerini kesmeyi denedim bir de belki onun etkisi de vardır ama hala çıkıyorlar ne yazık ki küçük boyutta ve az olsalar da yer yer komedonlarım var. Kırmızı lekelerim yoğun. Tam olarak bir sebebini saptayamadım ve illet oldu kurtulamıyorum o kadar bıktım ki aklıma artık ömür boyu haftada bi 20 mg roaccutane içmek falan geliyor. Cidden seçilmiş bir insanım bu cilt konusunda yani. Benim gibi olan kurtulan var mı buyrun fikir alışverişine