• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sivilce ve lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nimetderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
25
7
1
20
Kızlar uzun süredir yüzümde sivilceler den kalan lekeler var geçmek bilmiyo aranızda koyu sivilce lekelerini ve kırmızı sivilce lekelerini geçiren varmı nasıl geçirdiniz lütfen yazar mısınız artık bıktım 😔

Eklentiler

• 17361654063903184402449674651653.jpg
    17361654063903184402449674651653.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20241231_152517.jpg
    IMG_20241231_152517.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba, yanlış görmüyorsam aktif sivilceler de var gibi duruyor. Sivilcelerinizin neden kaynaklandığını biliyor musunuz? Başka bir konuda ürün kullanmama rağmen geçmiyor demişsiniz. Neleri kullandınız? Onlar dışında bildiğim varsa önereyim

Merhaba, yanlış görmüyorsam aktif sivilceler de var gibi duruyor. Sivilcelerinizin neden kaynaklandığını biliyor musunuz? Başka bir konuda ürün kullanmama rağmen geçmiyor demişsiniz. Neleri kullandınız? Onlar dışında bildiğim varsa önereyim
Kendimce internetten sivilce kremleri akne serumları sipariş ettim düzenli kullanmama rağmen geçmediler ve ben bildim bileli bu izler yüzünden gitmiyor

Hayır denemedim
O zaman şans verebilirsiniz. Yıkama jelinden seruma kadar bir sürü ürünü var serinin. Kremi ya da serumunu alıp deneyebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla hassas ciltlere bile uygun. Yalnız tavsiyem gece kullanıp gündüz güneş kremi sürmeniz yönünde. Çünkü hepsinde aktif içerikler var.

Sivilceleriniz hormonal bir sebepten değilse beslenmenizden ya da kullandığınız ürünlerin komedojenik içeriklere sahip olmasından olabilir. Onları da kontrol etmenizi öneririm

Kendimce internetten sivilce kremleri akne serumları sipariş ettim düzenli kullanmama rağmen geçmediler ve ben bildim bileli bu izler yüzünden gitmiyor
Bence önce doktora gitmelisin. Dışarıdan krem jel sürmekle değil içerden tedavi etmek gerek. Bir doktora gitmelisin tahlil yapsın muayene etsin

Back