R rabia.aang Ziyaretçi 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi rabia.aang #1 PEELİNG: •1 tatlı kaşığı şeker •1 tatlı kaşığı tuz •1 tatlı kaşığı limon suyu •1 tatlı kaşığı süt •1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı,hepsini karıştırıp yüzünüza sürün opuyorumnanaktan
PEELİNG: •1 tatlı kaşığı şeker •1 tatlı kaşığı tuz •1 tatlı kaşığı limon suyu •1 tatlı kaşığı süt •1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı,hepsini karıştırıp yüzünüza sürün opuyorumnanaktan
T thenes Ziyaretçi 28 Temmuz 2009 Konu Sahibi rabia.aang #2 Soyma işlemini tuz ve şeker tanecikler yapacak diğerleri dezenfektan görevinde sanki. Sanırım süt yağsız düt olmalı bunu deneyen varmı?
Soyma işlemini tuz ve şeker tanecikler yapacak diğerleri dezenfektan görevinde sanki. Sanırım süt yağsız düt olmalı bunu deneyen varmı?
R rabia.aang Ziyaretçi 28 Temmuz 2009 Konu Sahibi rabia.aang #3 ben yarım yağlı süt kullandım farketmez bence
purpleangel Nirvana Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 83 3 5 Şubat 2010 Konu Sahibi rabia.aang #4 ben de yaptım arkadan bide limon sürdüm yanıyorum şu andadelikafadulden
seeevv yorgunum artık Kayıtlı Üye 10 Nisan 2010 88 0 12 Nisan 2010 Konu Sahibi rabia.aang #5 bişi sorcamm aynı dertten bende de var mecit efendinin bi maskesi var kullanan oldumu içinizde bide sabamed güzel d ıyorlar?
bişi sorcamm aynı dertten bende de var mecit efendinin bi maskesi var kullanan oldumu içinizde bide sabamed güzel d ıyorlar?
.AY.TASI. Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 210 1 16 Nisan 2010 Konu Sahibi rabia.aang #6 Sivilceli ciltlere asla ve asla peeling yapılmaz. lmaz: