merhaba ben bu siteye yeni üye oldum sorunuma çözüm bulmak umuduyla.. benim son 3 senedir stresten mi bilmiyorum çok sivilcem çıkmaya başladı ama çıkanlar da geçmiyor ve leke kalıyor psikolojimi o kadar etkiledi ki eskiden herkes cildime ne güzel derdi şimdi resmen her tarafı sivilce doldu kırmızı kırmızı özellikle yanaklarım. doktora gittim bana kükürtlü sabun ve bactroban verdi bir süre kullandım sonra doktora tekrar gittim aknilox verdi ve onu da kullandm 2ay; ama etki etmedi en son teyzem differin kullan cildi kurutuyo soyuyor dedi ama o da göz kapaklarımı bile yakmaya başladı cildim tahriş oldu ve kaşınmaya başladı ve kaşıyınca da oralar hasarlandı.aynı zamanda adet dönemim de geldi ve 1 haftadır yüzümde 2 büyük 4 küçük sivilce çıktı büyüklerden birini sinirlendim ve az önce sıktım üstüne de saf alkol karışımından sürdüm ama çok mu sürdüm bilmiyorum orası beyazlaştı :s suyla yıkadım hemen ardından çinko krem sürdüm ama kıpkırmızı sivilcem ve yara oldu sanırım ne yapcam bilmiyorum sıkmasam da iz kalıyor sıksam da ne olur yardım edin.yara ve kızarık sivilceye ne iyi gelir?
yuzun yanmasına ragmen niye hala o kremi kulllandın cnm bazen cok sey uygulmak yuzde yan etki yaratabılır bence yuzunu dınlendir ve bu konuyu kafana takma kendiliginden gecmesini bekle ust ustte uyguladıgın seyler yzuunu daha cok mahfeder bu arda yasın kac bekarmısın ? bunlar etken 3 yıldır cıkıyor diyorsun ergenlık zamnında sıvılcen yokmuydu ?
21 yaşındayım canım öğrenciyim.ergenliğimde çıkıyordu ama bu kadar uzun süre kalmıyordu ve bu kadar fazla değildi. dün alkol sürdüğüm yer bugün çürümüş gibi mahvettim cildimi sakın aynı hataya düşmeyin. napcam bilmiyorum çok kötü
21 yaşındayım canım öğrenciyim.ergenliğimde çıkıyordu ama bu kadar uzun süre kalmıyordu ve bu kadar fazla değildi. dün alkol sürdüğüm yer bugün çürümüş gibi mahvettim cildimi sakın aynı hataya düşmeyin. napcam bilmiyorum çok kötü
ya birisinden duymustum arzulandıgın ve tatmın olmadıgın için oluyor demişlerdi ama ne kadar dogru bılınmez evlenme cagın geldi diye dalga gectiler hatta ?
ya birisinden duymustum arzulandıgın ve tatmın olmadıgın için oluyor demişlerdi ama ne kadar dogru bılınmez evlenme cagın geldi diye dalga gectiler hatta ?