Lekeler, Çiller Sivilce sıkarken tırnak izi yaptım...İMDAT!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ben_ben_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
30
0
38
Arkadaşlar benim cildim ( Allah kimseye vermesin ) siyah nokta ve sivilce kaynıyor. Küçüklüğümden beri sıkardım . Fakat son zamanlar tırnak izi oldu bir kaç yerde. Bir kaç yerde de kılcal damar oluştu. Moralim çok bozuldu. Sizce bunları geçirecek bir yöntem var mı ? Bir fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler....:gitme:

sivilcelerini sıkarken tırnaklarını kullanma,iki kulak pamuğu alıp,sivilceni kulak pamuğunun uçlarıyla sıkıştırıp uygularsan iz kalmaz.birde sivilceni sıkmak istediğinde, iyice ucunun bembeyaz olduğuna ve sıkılacak kıvama geldiğine özen göstermelisin.henüz oluşumda olan derin ve acıyan bir sivilceyi sıkmak iz bırakabilir.
geçmiş olsun.:teselli:

aynı şekilde siyah noktalarınıa kulak iki pamuğuyla sıkmalısın
çok başarılı oluyor sonuçları.
sıkmadan önce,çaydanlıkta su kaynaıp buharını yüzüne tutarsan
ozaman gözeneklerin yumuşayacak ve herhangi bir deforme olması olasılığı ortadan kalkmış olucak.

bunun için eczaneden özel demotolojik bir krem alsan,bir süre onu kullanıp yüzüne fondoten,pudra benzeri hiçbirşey sürmezsen biraz düzelmene yardımcı olabilir.

Bende de aynı sorun var burnumun ortasında bir kılcal damar var bayağı belirgin. Maalesef kendim ettim kendim buldum (kendim sıkarken oldu) lmaz:, şimdi kendim sıkmıyorum güzellik salonuna gidiyorum ama o izi geçirmek istiyorum :hulya:, bir keresindede arkadşım burnumdaki siyah noktaları sıkmıştı burnumun kenarlarında tırnak izi kaldı senağlama

ablam bi krem almış aktardan adı arap kızıymış.sivilce izlerini geçiriyormuş.3 ytl dedi.bilginiz olsun belki işinizi görür.

Arap kızını biliyorum, evde bir yerlerde var, biraz kullanayım bari. Daha etkili fikirler gelirse diye bu topiği takipteyim gamyoncuiremsu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…