Sivilce lekelerini geçirmek için bana ne önerirsiniz?

ooof cok pahallıymıss:KK43:(( anca kendım işe grsem çalıssam hallederm okulmn btmesıne 4 yıl waaar:KK53::KK43::2::KK58:

Sivilce, siyah nokta gibi cilt sorunlarınıza karşı Aknederm sivilce kremini tavsiye ederim. Aknederm sivilce kremi Avrupa'da sivilce'ye karşı en fazla kullanılan ürünlerinden başında geliyor ve etkisini sürekli kullanımla çok kısa bir sürede gösteriyor.
Daha fazla bilgi için tıklayın

Dermadewa lık görunmuo nerden bulcam:? Bana bı yardm edermsn gecmesı lazım lekelerın nolur

ya ben daha yeni okudum canım konuyu çok çaresiz duruyosun. tüm yorumlarıda okudum ama kimse yazmamış istediğin doğal çözümü.
öncelikle ben konuya şöyle girmek istiyorum ben bu formülü fox'taki programda ibrahim saraçoğlundan duymuştum ki kendisine çok güveniyorum daha sonrada bu sitede gene bi arkadaşımız doktorundan duymuştu.
ibrahim saraçoğlu dediki sert kayısı ve sert kırmızı elmayı püre haline getirip yüzüne sürdüğünde hem botoks etkisi yapıyo hem cildi yeniliyo hemde ciltteki her türlü lekeye iyi geliyo
gene burdaki bi arkadaşımızın doktoruda izler için ilaç yerine elma kabuğunun iç kısmını yüzüne sür akşam. sabaha kadar yüzünde kalsın sonra kalk yıka demiş
ben kışın kullanmıştım canım ama sadece bi parça elma kesip öylece yüzüme sürüyodum sabah kalktığımda izlerin rengi açılmış çoğu kızarıklık kaybolmuş oluyodu. ama sadece bir hafta kullandım. sonuç bir haftaya kıyasla gayet iyiyidi.
umarım canım sana yardımcı olabilmişimdir

benım swlcem yok fakat sıwlce lekelerım war kırmızı kırmızı onu nasıl gıderebılırım bılenlerden rıca edıyorm yazarlarsa cok mutlu olcam kurtlym su ızlerden 3 ay öncesıne kadr bısey yoktu ama smdı ız kaldı lutfen bılıyosanız paylaşın .ztn bu sıtenın paylaşımlarına bayılıyorm harıka hepsı burda aıle gbyz:KK43::KK61::KK58:

ezocum sanırım aynı dertten muzdaribiz... Ben genel olarak sivilceli bir cilde sahip olmasam da bir cıkan sivilce hiç dokunmasam bile 2 ay hiç geçmiyordu... Özellikle bu sene okulum cok stresliydi ve te ocak ayında cıkan sivilcelerimin izleri hala daha duruyordu ve bu seneye kadar hiç bu kadar sivilcelenmemiştim... stres yaptıkça da arttı zamanla tabi... Sonra bir dermatolog çok süt içme 20 yaşından sonra menepoz dönemine kadar kalsiyumunu değil demirini alıyor bayanlarda falan demişti.. sütü bıraktım(günde en az 1 litre içerdim) sonra hiç yeni sivilcem cıkmadı.. sonra izleri geçirmek için ender saraç'ın bir tarifini kullandım ve 2 aydır yüzüm olduuunca temizlendi...

tarif 1tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı soda... pamukla yüzüne sürüyorsun öle kalıyor gün ya da gece boyu..

tarifi ilk duyduğumda abartıp günde 2 kere falan yapıyordum sonra yüzüm ciğer gibi oldu..... 1 hafta falan... ama sonra o kızarıklık geçince bir baktım cildim acayip farketmiş.. şimdi 2 3 günde bir yapıyorum... yapmayınca yeni sivilcelerim falan cıkmıyor ama o yüzümün hafif yanması iyi hissettiriyor.
hem yumuşacık oluyor yüzün hemde bembeyaz....

ama sakın abartıp çok sürme. yüzünü 1 tur silmen yeterli birdaha birdaha yapma sakın....
umarım denersen eğer sende de işe yarar....
geçmiş olsun tatlım

arkadaşlar soda derken, içtiğimiz meyvesiz soda mı?

ayrıca önerileriniz için çok teşekkürler.. ben de aynı dertten muzdaripim.. önerilerinizi deneyeceğim inşallah..

ama sormak istediğim bir şey var. ya bende sivilceler çıkıyo, o sivilceler kırmızı iz oluyo, sonra kahverengileşio.. sonra da o kahverengilikler koyulaşıp ben haline gelio..
kahverengi düz benleri yok etmek için bildiğiniz birşeyler var mı arkadaşlar :KK14:

ezocum sanırım aynı dertten muzdaribiz... Ben genel olarak sivilceli bir cilde sahip olmasam da bir cıkan sivilce hiç dokunmasam bile 2 ay hiç geçmiyordu... Özellikle bu sene okulum cok stresliydi ve te ocak ayında cıkan sivilcelerimin izleri hala daha duruyordu ve bu seneye kadar hiç bu kadar sivilcelenmemiştim... stres yaptıkça da arttı zamanla tabi... Sonra bir dermatolog çok süt içme 20 yaşından sonra menepoz dönemine kadar kalsiyumunu değil demirini alıyor bayanlarda falan demişti.. sütü bıraktım(günde en az 1 litre içerdim) sonra hiç yeni sivilcem cıkmadı.. sonra izleri geçirmek için ender saraç'ın bir tarifini kullandım ve 2 aydır yüzüm olduuunca temizlendi...

tarif 1tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı soda... pamukla yüzüne sürüyorsun öle kalıyor gün ya da gece boyu..

tarifi ilk duyduğumda abartıp günde 2 kere falan yapıyordum sonra yüzüm ciğer gibi oldu..... 1 hafta falan... ama sonra o kızarıklık geçince bir baktım cildim acayip farketmiş.. şimdi 2 3 günde bir yapıyorum... yapmayınca yeni sivilcelerim falan cıkmıyor ama o yüzümün hafif yanması iyi hissettiriyor.
hem yumuşacık oluyor yüzün hemde bembeyaz....

ama sakın abartıp çok sürme. yüzünü 1 tur silmen yeterli birdaha birdaha yapma sakın....
umarım denersen eğer sende de işe yarar....
geçmiş olsun tatlım

izleri de geçiriyor mu bu tarif kırmızı izler benim yanağımda var artık çok sıkıldım tabi irinli sivilce de çıkıyo bazı ama daha çok iz dolu :KK58: LÜTFEN CEVAP YAZAR MISINN :80: :KK59: