Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım swlcem yok fakat sıwlce lekelerım war kırmızı kırmızı onu nasıl gıderebılırım bılenlerden rıca edıyorm yazarlarsa cok mutlu olcam kurtlym su ızlerden 3 ay öncesıne kadr bısey yoktu ama smdı ız kaldı lutfen bılıyosanız paylaşın .ztn bu sıtenın paylaşımlarına bayılıyorm harıka hepsı burda aıle gbyz
ezocum sanırım aynı dertten muzdaribiz... Ben genel olarak sivilceli bir cilde sahip olmasam da bir cıkan sivilce hiç dokunmasam bile 2 ay hiç geçmiyordu... Özellikle bu sene okulum cok stresliydi ve te ocak ayında cıkan sivilcelerimin izleri hala daha duruyordu ve bu seneye kadar hiç bu kadar sivilcelenmemiştim... stres yaptıkça da arttı zamanla tabi... Sonra bir dermatolog çok süt içme 20 yaşından sonra menepoz dönemine kadar kalsiyumunu değil demirini alıyor bayanlarda falan demişti.. sütü bıraktım(günde en az 1 litre içerdim) sonra hiç yeni sivilcem cıkmadı.. sonra izleri geçirmek için ender saraç'ın bir tarifini kullandım ve 2 aydır yüzüm olduuunca temizlendi...
tarif 1tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı soda... pamukla yüzüne sürüyorsun öle kalıyor gün ya da gece boyu..
tarifi ilk duyduğumda abartıp günde 2 kere falan yapıyordum sonra yüzüm ciğer gibi oldu..... 1 hafta falan... ama sonra o kızarıklık geçince bir baktım cildim acayip farketmiş.. şimdi 2 3 günde bir yapıyorum... yapmayınca yeni sivilcelerim falan cıkmıyor ama o yüzümün hafif yanması iyi hissettiriyor.
hem yumuşacık oluyor yüzün hemde bembeyaz....
ama sakın abartıp çok sürme. yüzünü 1 tur silmen yeterli birdaha birdaha yapma sakın....
umarım denersen eğer sende de işe yarar....
geçmiş olsun tatlım