Sivilce lekelerini geçirmek için bana ne önerirsiniz?

kızlar benim kuzenime doktor clindoxyl jel vermişti. akşamları yüzüne sürüp yatıyodu. üç ay kullandı pek bişey kalmadı yüzünde bir iki nokta var sadece. bir doktora ya da eczacıya sorun isterseniz. ve bir öneride bulunayım. yüzünüzü sadece bebe sabunuyla yıkayın. temizleyici jel köpük tonik kullanmayın. tonik yerine gül suyu kullanın. kuzenime böyle yaptırdım. çok faydasını gördü

aslnda benım yuzmde ızlerı bırakan clındoxy oldu gecen bepanten alamaya gttm eczaneye ne kullandıgımı anlattm senın yuzunde o kadar o ılacı kullancak kadr bısey yokmus gıdıp o dr sıkayet edeblrsn dedı:KK43:((((((acaba snuna kadr kullanmadım ondan mı cok kızardı cıger gıbı oldu babam dedı sen o kreme baslamadn önce daha ıyıydı yuzun dıe kuzenınzde de oldumu önce cok kızarma en son mu gectı:KK5:

Ben de aynı durumdayım sivilcelerim de var izleri de.. Sis leke kremi + bepanten almayı düşünüyorum artık başka bi yol bulamıyorum gülsuyu, elma sirkesi, maden suyu kullandım, maydonoz suyu içtim posasınıda yüzüme sürdüm, patates maskesi yaptım, lavanta içtim, eczaneden cileocin t alıp kullandım ( sivilcelerime iyi geldi yine biraz o hariç) bana yaramadı ne yazık ki daha ne yapim artık ben canım çıktı bi denemediğim leke kremi kaldı işte :KK5:

offf kansere bıle çare bulundu şu lekelerı geçiremıycez mı yanı bılen warsa ınsanlık adına bı cewap WERSİN!:18:En Büyük TÜRKİYE:nazar:

tiretin diye bi krem var deriyi tamamen soyuyo leke izler falan gidiyo amaaa benim yüzümü mahvetti çok soydu bazılarına iyi geliyo bi uzmana görünün size iyi gelecek bi tedavi uygulayacaktr

offff çok saolun ilginizden dolayı cevap verme kibarlığını göstermıssınz:nazar:ama ben ztn dr gttm onun werdıgı ılaç ız yaptı doğal yontemlerden cözum bulabılrmıym dıorm ama kımseden ses yok paylaşlımıyo bnce bılınenler bılenler söylese cok ıyı olck:KK50:

offff çok saolun ilginizden dolayı cevap verme kibarlığını göstermıssınz:nazar:ama ben ztn dr gttm onun werdıgı ılaç ız yaptı doğal yontemlerden cözum bulabılrmıym dıorm ama kımseden ses yok paylaşlımıyo bnce bılınenler bılenler söylese cok ıyı olck:KK50:

Ben de doğal bişeyler bulsam da sürsem diyorum ama denediklerim bişeye yaramadı işte off lekesiz siyah noktasız cilt istiyorummmm fondotensiz rahat rahat dolaşmak istiyorummm çok mu :/

aslnda benım yuzmde ızlerı bırakan clındoxy oldu gecen bepanten alamaya gttm eczaneye ne kullandıgımı anlattm senın yuzunde o kadar o ılacı kullancak kadr bısey yokmus gıdıp o dr sıkayet edeblrsn dedı:KK43:((((((acaba snuna kadr kullanmadım ondan mı cok kızardı cıger gıbı oldu babam dedı sen o kreme baslamadn önce daha ıyıydı yuzun dıe kuzenınzde de oldumu önce cok kızarma en son mu gectı:KK5:

geç oldu kusura bakmayın kızlar. hayır hiç olmadı. doğru kullanmamış olabilirmisin acaba. çok ağır bir krem değil o

ayni dert bende de var malesef.cok iyi bi cilt doktoruna gittim.kendisi ayni zamanda ünlü bi cilt hastanesinde heyet baskani.sivilcelerimi gecirdi ama izler icin bise vermedi. o soyduruyo dediginiz kremleri falan sordum.cildine iskence yapma dedi.zamana birak zamanla gecer dedi.o kremler cildi gercekten cok kötü ve izleri cok derin olanlar icin dedi.israr ettim ama vermedi.burda da (yurt disinda) kafana göre eczaneye gidip ilac alamiyosun.yani demek istedigim her kremi yüzünüze sürmeyin cünkü en degerli giysimiz cildimiz:KK1:
dogal bi ürün bulsam bende cok memnun olucam valla. o kadar gözüme batiyoki lekelerim.
takipteyim.....

ayni dert bende de var malesef.cok iyi bi cilt doktoruna gittim.kendisi ayni zamanda ünlü bi cilt hastanesinde heyet baskani.sivilcelerimi gecirdi ama izler icin bise vermedi. o soyduruyo dediginiz kremleri falan sordum.cildine iskence yapma dedi.zamana birak zamanla gecer dedi.o kremler cildi gercekten cok kötü ve izleri cok derin olanlar icin dedi.israr ettim ama vermedi.burda da (yurt disinda) kafana göre eczaneye gidip ilac alamiyosun.yani demek istedigim her kremi yüzünüze sürmeyin cünkü en degerli giysimiz cildimiz:KK1:
dogal bi ürün bulsam bende cok memnun olucam valla. o kadar gözüme batiyoki lekelerim.
takipteyim.....

aynen ben bı sure işkence yapmısım cıldıme babam dedı senın kremden önce daha ıyı dı yuzun dıe smdı bıraktım zaten hıc kullnmasaydm gecıcetı ne guzel ama smdı pembe maske spars werdm:KK69:ınsallah gecer

aynen ben bı sure işkence yapmısım cıldıme babam dedı senın kremden önce daha ıyı dı yuzun dıe smdı bıraktım zaten hıc kullnmasaydm gecıcetı ne guzel ama smdı pembe maske spars werdm:KK69:ınsallah gecer

canim sen bi dene bakalim ise yararsa bizde alalim.

Geldı pembe maskem az önce denıyecem bırazdan:))) umarım sonnuclar guzel olur smdı fotosunu cektm yuzumun 5 gun snra da cekcm maskeden snra bakalım farka

bakım bakım bakım ne olursa olsun herşey için bakım önemli tabii bunu hayatın bir parçası haline getirirsen ve düzenli olarak uygularsan

bende de bu sorunlar vardı bende sürekli sivilce ve siyah noktalarım için arıyordum ama düzenli cilt bakımı yapınca hepsiz zamanla ortadan kalkıyor tabii bu demek olmuyor ki gidip kozmetik veya bitkisel ürün aramayın ama düzenli olarak da bakım yapın cildinizin de besine ihtiyacı var onu korumazsanız tıpkı diğer organlarınız gibi bir müddet sonra sıkıntı yaşarsınız

arkadaşlar yazılanları okudum bende tavsiye vermek isterim naçizane...

şimdi öncelikle bepanthen kullandım bir işe yaramadı diyenler var. önecelikle bepanthen in üç çeşiti var. hepside aynı değil.
mesela bepanthen merhem: çok yağlı bir hücre yenileyici. yani genellikle kuru ciltler için onarıcı bir merhem. zaten yağlı bir cilt bunu kullanırsa daha kötü edebilir... ayrıca dudak kuruluğu için ve yanık için önerilen bir merhemdir..

bepanthen plus (krem): cilt lekeleri için, yaralar için birebirdir. üstelik yağlıda değil. enfeksyon ve iltihap yayılmasını çoğalmasını engeller yara bere üzerindeki. ve kesinlikle izlerden şikayet edenlere önerebilirim...

bepanthen krem (sadece krem bu): bu ise yağsız bir nemlendirici çeşiti. buda cildi onarıyor ve nem dengesini koruyor. ve dediğim gibi yağ oranı düşük olduğu için sivilce çıkmasında rol oynamaz. ama lekelerde pek etkili değildir. sadece cildi onarır nemlendirir vs...

bir de bunların haricinde önerebileceğim; bepanthen e içerik olarak çok benzeyen ancak ondan daha etkili "hametan" isimli bir krem var.
bunun da iki çeşiti var "pomad" ve "krem". hametan pomad yağlı bir merhem tıpkı bepanthen merhem gibi. kurumuş yaralar ve ameliyat yaraları için falan kullanılabilir.
hametan krem ise (kutusu sarı olan); cilt lekelerinde inanılmaz derecede başarılı. sivilce izi sorunu olanlara kesinlikle hametan krem (sarı kutu) i önerebilirim. 1 haftada farka inanamayacaksınız =)
üstelik normalde bu tip şeylere alerjisi olan insanlar dışında hiç bir yan etkisi yok.

bu arada diğer bir mevzu ise;tüylenmeye sebep olan "bepanthen merhem" dir. diğer bepanthenler tüylenmeye sebep olmaz. yağsızdır çünkü. ayrıca tüy kökü olmayan yerlerde ise hiçbiri tüylenme yapmaz. lazer epilasyondan sonra önerilmesinin sebebide budur. lazer epilasyon kökleri kuruttuğu için zaten tüy kökü olmayan bir yerdede bepanthen tüylenme yapamaz =)

sevgiler....

çiğdempapatya abla ve ovv papatya abla çok teşekkkurler canımsnız..:KK1::KK54: hametanı denıym papatya abla .cıgdem abla sende cok haklısın da ben zatn normalde makyaj yapmam ve 2 gune bırde olsa temızlerm cıldımı tonıkle bu lekeler bnde ılacın etkısı olarak kaldı ılac yaktı yuzumu:KK43:braz
BİDE SIZCE ŞU OLUR MU ÇARE OLARAK??
YAZIN TATILE GDP GUNESLENSEM TUZLU SU FALAN BIDE RENGM ESKI HALINE DÖNNCE O HAFF LEKELERI GTMIS OLARAK BULUYOMUSUM:=)

canım bende bakmıştım o pembe maske olayına baya ilgimi çekmişti.. öyle bi geçer zamanki de berrin in yüzünden sora, baya araştırdım ama internetten sipariş olayına hiç sıcak bakmıyor uzmanlar gerçek değilmiş çünkü, yüze faydasından ziyade zararı olabiliyormuş.. avrupa yakasında bi merkez varmış bütün ünlülerin gittiği sitesinde ünlülerin resimleri falanda var ama tuzlu biraz, 1000 tl civarı :KK14: