offff çok saolun ilginizden dolayı cevap verme kibarlığını göstermıssınzama ben ztn dr gttm onun werdıgı ılaç ız yaptı doğal yontemlerden cözum bulabılrmıym dıorm ama kımseden ses yok paylaşlımıyo bnce bılınenler bılenler söylese cok ıyı olck
aslnda benım yuzmde ızlerı bırakan clındoxy oldu gecen bepanten alamaya gttm eczaneye ne kullandıgımı anlattm senın yuzunde o kadar o ılacı kullancak kadr bısey yokmus gıdıp o dr sıkayet edeblrsn dedı((((((acaba snuna kadr kullanmadım ondan mı cok kızardı cıger gıbı oldu babam dedı sen o kreme baslamadn önce daha ıyıydı yuzun dıe kuzenınzde de oldumu önce cok kızarma en son mu gectı
Ben de doğal bişeyler bulsam da sürsem diyorum ama denediklerim bişeye yaramadı işte off lekesiz siyah noktasız cilt istiyorummmm fondotensiz rahat rahat dolaşmak istiyorummm çok mu :/
geç oldu kusura bakmayın kızlar. hayır hiç olmadı. doğru kullanmamış olabilirmisin acaba. çok ağır bir krem değil o
ayni dert bende de var malesef.cok iyi bi cilt doktoruna gittim.kendisi ayni zamanda ünlü bi cilt hastanesinde heyet baskani.sivilcelerimi gecirdi ama izler icin bise vermedi. o soyduruyo dediginiz kremleri falan sordum.cildine iskence yapma dedi.zamana birak zamanla gecer dedi.o kremler cildi gercekten cok kötü ve izleri cok derin olanlar icin dedi.israr ettim ama vermedi.burda da (yurt disinda) kafana göre eczaneye gidip ilac alamiyosun.yani demek istedigim her kremi yüzünüze sürmeyin cünkü en degerli giysimiz cildimiz
dogal bi ürün bulsam bende cok memnun olucam valla. o kadar gözüme batiyoki lekelerim.
takipteyim.....
aynen ben bı sure işkence yapmısım cıldıme babam dedı senın kremden önce daha ıyı dı yuzun dıe smdı bıraktım zaten hıc kullnmasaydm gecıcetı ne guzel ama smdı pembe maske spars werdmınsallah gecer
aynen ben bı sure işkence yapmısım cıldıme babam dedı senın kremden önce daha ıyı dı yuzun dıe smdı bıraktım zaten hıc kullnmasaydm gecıcetı ne guzel ama smdı pembe maske spars werdmınsallah gecer