Sivilceli Ciltler sivilce lekelerime çözüm lütfen:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ask1

Hiramm annesinin ballı lokumu :))
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
2.677
51
kızlar 22 yasındayım ve hala sivilce problemim var ve sivilcelerden kalma izlerim dogal maskeler, killer , tonikler denemedigim şey kalmadı sizin önerebilceginiz bişey varmı bu yaz evlenicem yüzümün pürüzsüz olmasını istiyorum:44:

bu aralar pembe maske diye ünlülerin kullandığı bir maskenin konusu ediliyor izleri sivilceleri geçiriyomuş tuba büyüküstün falan yaptırıormuş ama 5 seans ve seansı üç yüz lira. yapılan yerdeki fiyatlar pahalı olduğu için bugün forumda kızlar bu ürünün tüp şeklinde 79 liraya bir sitede satıldığını yazmışlar forumda istersen bu konuyu takip cnm :KK34:

benim de aynı problemim vardı ve doktora gittim. doktor bana bi yüz yıkama jeli verdi ve gerçekten faydasını gördüm. çok pahalı da değil. adı acnegun. tabi bunun dışında da iki ayrı krem verdi bunlar reçeteyle veriliyor.

yaa benim de aynı sorunum var bugünlerde, kahverengi lekeler kaldı ağzımın çevresinde çenemin üstünde falan, fondöten kullanıyorum kapanıyor ama tabi doğal olarak gözükmemesi iyi olurdu...

benim de aynı problemim vardı ve doktora gittim. doktor bana bi yüz yıkama jeli verdi ve gerçekten faydasını gördüm. çok pahalı da değil. adı acnegun. tabi bunun dışında da iki ayrı krem verdi bunlar reçeteyle veriliyor.

cnm kullandgın jel cildi soyan türdenmi:KK50:

bu aralar pembe maske diye ünlülerin kullandığı bir maskenin konusu ediliyor izleri sivilceleri geçiriyomuş tuba büyüküstün falan yaptırıormuş ama 5 seans ve seansı üç yüz lira. yapılan yerdeki fiyatlar pahalı olduğu için bugün forumda kızlar bu ürünün tüp şeklinde 79 liraya bir sitede satıldığını yazmışlar forumda istersen bu konuyu takip cnm :KK34:

tşkr ederm cnm saol bilgilendirdgn için...

bende acnefug bp5 kullanıyorum sadece izlere ama sivilceye uygulamak için değil yatarken kullanıyorum güneş lekesi olmaması için geerçekten çok işe yaradı

bende acnefug bp5 kullanıyorum sadece izlere ama sivilceye uygulamak için değil yatarken kullanıyorum güneş lekesi olmaması için geerçekten çok işe yaradı

ecemula, bu acnefug bp5 krem mi, jel mi ve eczaneden alabiliyor muyuz direkt, fiyatı da bilgi verirsen sevinirim :KK34: en güzeli cilt doktoruna görünmek aslında, önerilen şeyleri kullanmamzı yanlış olur ama doktora gitme durumum yok şimdilik.

ecemula, bu acnefug bp5 krem mi, jel mi ve eczaneden alabiliyor muyuz direkt, fiyatı da bilgi verirsen sevinirim :KK34: en güzeli cilt doktoruna görünmek aslında, önerilen şeyleri kullanmamzı yanlış olur ama doktora gitme durumum yok şimdilik.

evet cnm ben aslında sivilce için almıştım ama dahada azdırdı soyucu etkisi olduğu için ama lekelere çok iyi geldi losyon diye geçiyor bp10da var dahada etkili sanırım ama olumsuz yönüde var çamaşır suyu gibi renk atıyor nevresim başlığım hep leke oldu:KK14:

hmm dezavantajı varmış... ben en iyisi cilt doktoruna görüneyim, daha kötü olmasın cildim..

acnegun cildi biraz kurutuyor fakat nemlendiriciyle soyulmasına engel oldu.

ben kimyasal peeling uygulatmıştım. faydasını gördüm baya. seninde denemeni öneririm cnm.

Son düzenleme:
X