• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce lekeleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu benim değil kullananların fotosundan canım ama sivilce izi ne ki bunun yanında . alcam bu kremden

Her gün uyumadan 15 dk önce pamuk felan kullanmadan limondan bi dilim keserek yüzüme sürüyorum tamamına , 5 dk bekliyorum çünkü fazlası yüzü kurutuyo ayrıca sonuçta asit içeriyo . ama temizliyo kesinlikle yüzü ve ben hiçbir zarar görmedim 1 seneden beri yapıyorum , tam tersine kahverengi olan yaralar artık geçti . 5 dk bekliyorum ve bol suyla yıkıyorum . Zaten yüzüm yağlı yapıda olduğu için sabah kalktığımda kuruluk olmuyo , eğer kuru ciltliysen nemlendirici kullan derim .
Teşekkürler

Pirinç suyuyla yüzünüzü yıkayabipirsiniz.
Domates, yoğurt, limon renk açıcı özelliğe sahiptir.
Sirke mikrop kırar.
Bal nemlendirir.
Bunlardan istediğini karıştır sür 15 dk beklet yıka. Gece yatmadan önce yapman ve devamlılik önemli. Haftada 2 kere de kahve telvesi yada toz şeker,bal karışımı ile peeling yapabilirsin. Mesela ben bugün yogurt, bal ve limonlu karışımı yaptım. 2gun önce pirinç unu, sirke karışımı yaptım.

Daha kısa vadede kesin çözüm istersen, git bi güzellik merkezine lazerle iz sildirebilirsin. Çoook değişik yöntemler var.

Pirinç suyuyla yüzünüzü yıkayabipirsiniz.
Domates, yoğurt, limon renk açıcı özelliğe sahiptir.
Sirke mikrop kırar.
Bal nemlendirir.
Bunlardan istediğini karıştır sür 15 dk beklet yıka. Gece yatmadan önce yapman ve devamlılik önemli. Haftada 2 kere de kahve telvesi yada toz şeker,bal karışımı ile peeling yapabilirsin. Mesela ben bugün yogurt, bal ve limonlu karışımı yaptım. 2gun önce pirinç unu, sirke karışımı yaptım.

Daha kısa vadede kesin çözüm istersen, git bi güzellik merkezine lazerle iz sildirebilirsin. Çoook değişik yöntemler var.
Canım aslında lazerle iz sildirmede düşünüyorum ama sonuç alırmıyım onu bilemiyorum. Ve senin bildiğin etkili bir cihaz var mı hangi cihaz etkili

Çukur değil benimki canım kırmızı iz kahverengi kalanda var bir iki tane

Çok önemli değilmiş o zaman.. Çukur vs olsaydı derin bir peeling gerekebilirdi ama böyle cilt lekesi şeklinde olduğuna lekelerin gitmesi için krem değilde mikro kimyasal peeling yapabilirsiniz.
Benim size tavsiyem doa kozmetik'le iletişime geçip onların önerileriyle alacağınız ürünleri verdikleri talimata göre kullanın.

Birde şunu yazayım sakın öyle çok pahalı kremlere gidipte para vermeyin. Sizin cildiniz nasıl bilmiyorum ama benimde çok hafif belli belirsiz sivilce lekelerim vardı ve cildimi akşamları %5'lik glikolik asitle silip gözaltları tabiki hariç üzerine de pirinç tanesi kadar C Vitamini suya katarak yüzümü sildim. C Vitamini zaten cilt rengini açıyor. Benim kuzenimde yüzünde sivilce izi değilde kırmızılıklar vardı eczaneye gidip sormuş 200 liralık kremi kakalamışlar hiçbir işe de yaramadı verdiği paraya acıdı.

Arkadaşlar çoğu leke ve benzeri sorunlarda hep TCA ve vitamin takviyesi öneriyorum. Evde TCA ile kimyasalpeeling yapıp sivilce lekelerinizden kutulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çoğu leke ve benzeri sorunlarda hep TCA ve vitamin takviyesi öneriyorum. Evde TCA ile kimyasalpeeling yapıp sivilce lekelerinizden kutulabilirsiniz. Bakın uygulama videosu buldum. (biraz kötü bi video ama işlemi göstermesi açısından iyi)

Ayrıca bu blogta da sivilce izlerinden kurtulmak için ayrıntılı tedavi yöntemi var. İnceleyin derim :halay:

http://sivilceizi.blogspot.com.tr/2015/01/sivilce-izleri.html

Teşekkürler canım :KK68: ama tca şu açıdan kötü ben çalışan biriyim bir hafta evden çıkmamam gerek ama öyle bir şansım yok maalesef

cilt tipine göre leke tedavisi düşün bir de sivilce lekesi demen lazım ürün istediğin yerden ,bazıları güneş lekesi ürünü veriyor aksi halde

Arkadaşlar çoğu leke ve benzeri sorunlarda hep TCA ve vitamin takviyesi öneriyorum. Evde TCA ile kimyasalpeeling yapıp sivilce lekelerinizden kutulabilirsiniz. Bakın uygulama videosu buldum. (biraz kötü bi video ama işlemi göstermesi açısından iyi)

Ayrıca bu blogta da sivilce izlerinden kurtulmak için ayrıntılı tedavi yöntemi var. İnceleyin derim :halay:

http://sivilceizi.blogspot.com.tr/2015/01/sivilce-izleri.html

tca nedir? vitamin takviyesi nasıl oluyor (hangileri mesela bir de nerden bulcaz) :P

Dikkat et ama canım ne olur ne olmaz. Hadi bakalım uyguladıktan sonra bekleriz fotoğraflarını :KK16:
%20lik aldım
çok abartı olur mu bilmem
şey ama ben hemen uygulamam eylülde yaparım
çünkü bu güneşli havalarda leke tedavisi uygun olmuyor sizin de aklınızda olsun

%20lik aldım
çok abartı olur mu bilmem
şey ama ben hemen uygulamam eylülde yaparım
çünkü bu güneşli havalarda leke tedavisi uygun olmuyor sizin de aklınızda olsun
Tabi kış ayları daha elverişli bu işlemler için. Ama ben o kadar sıkıldım ki bu lekelerden kışı beklemek istemiyorum

Back