S Sinem94 Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2022 33 6 30 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Sinem94 #1 Merhaba arkadaşlar yıllardır geçmeyen sivilce izlerim var ne kullandıysam fayda etmedi yardımcı olurmusunuz
Merhaba arkadaşlar yıllardır geçmeyen sivilce izlerim var ne kullandıysam fayda etmedi yardımcı olurmusunuz
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Sinem94 #2 Sinem94 .!.: Merhaba arkadaşlar yıllardır geçmeyen sivilce izlerim var ne kullandıysam fayda etmedi yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Merhaba malesef lekelerde ve yara izlerinde hic bir krem çözum vermiyor.Ben dogum lekesi icin fraksiyonel lazer yaptirdim ufak tefek olan yara izlerimde bile hafifleme oldugunu farkediyorum.sizde bi arastirabilirsiniz aslinda
Sinem94 .!.: Merhaba arkadaşlar yıllardır geçmeyen sivilce izlerim var ne kullandıysam fayda etmedi yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Merhaba malesef lekelerde ve yara izlerinde hic bir krem çözum vermiyor.Ben dogum lekesi icin fraksiyonel lazer yaptirdim ufak tefek olan yara izlerimde bile hafifleme oldugunu farkediyorum.sizde bi arastirabilirsiniz aslinda
S Sinem94 Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2022 33 6 30 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Sinem94 #3 Evet bende duymuştum fraksiyonel lazeri gerçekten bi etkisi olurmu diye tereddütte kalmıştım istanbulda önereceğiniz bir yer varmı?
Evet bende duymuştum fraksiyonel lazeri gerçekten bi etkisi olurmu diye tereddütte kalmıştım istanbulda önereceğiniz bir yer varmı?