sivilce izlerim kabusum !

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
ben 18 yaşındayım sivilce lekelerimden muzdaripim...bildiğiniz maske krem vea bişi varsa bilgilendirin lütfen çok ihtiyacım var :KK43: herkesin cildi bebek gibi ama bnmkiler:KK43::-)18::18::18::18:

cnm ben 22 yaşındayım ve sivilce ialcı kullanıyorum bu yaşıma kadar bıkmıştım artık neyseki zararı çok olsada derdime dermen buldum ilaç sayesinde lekelerim çok azaltı azıcık var onlarda açık renk olsun okadar ama ben sana tabiki o ilacı önermyorum dr. değilim sadece elma sirkesini denemeni öneririm çünkü benim sivilceler kuruyunca kırmızı kırmzı lekerler çok yoğundu ve elma sirkesi kırmızıklarını aldı görünümü hafifletti su ile seyreltip kullanabilirsin önce lekerin üzeinde denersin alarjik durum olmassa dilersen tüm yüzüne geçmiş olsun

cnm ben 22 yaşındayım ve sivilce ialcı kullanıyorum bu yaşıma kadar bıkmıştım artık neyseki zararı çok olsada derdime dermen buldum ilaç sayesinde lekelerim çok azaltı azıcık var onlarda açık renk olsun okadar ama ben sana tabiki o ilacı önermyorum dr. değilim sadece elma sirkesini denemeni öneririm çünkü benim sivilceler kuruyunca kırmızı kırmzı lekerler çok yoğundu ve elma sirkesi kırmızıklarını aldı görünümü hafifletti su ile seyreltip kullanabilirsin önce lekerin üzeinde denersin alarjik durum olmassa dilersen tüm yüzüne geçmiş olsun
peki elma sirkesini nasıl kullanmalıyım onuda tarif edebilir misiniz?

küçük kaba ( çay tabağı olabilir) elma sirkesi ben göz kararı koyuyordum çok azda su snr temiz yüze pamukla uyguluyordum ve yıkamıyordum ben istersen sen yıkayabilirsin

Bazen sıra ile günde 1 kez bazen zor geliyor yapmıyorum mesela uzun süredir sürmedim cnm isterse sürüyorum dene bakalım bi zararı yok çünkü

X