• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce izleri geçmiyooooorrrrrrrrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minnos2000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
21
1
0
35
İstanbul
kızlar ne yaparsanız yapın eğer izleriniz var ise geçmiyor kullanmadığım ürün ilaç kalmadı.ancak binde bir tedavi işe yarıyor.boşuna vaktinizi harcamayın.hele ileri yaşlarda hiç geçmiyor.zamanla alışıyorsunuz zaten izleri geçiricem diye seneleriniz geçiyor ama izler geçmiyor en iyisi iyi bir fondoten kapatıcı bulun ve onu kullanın.

Bence bu ciltten cilde degisir
Tabi belki cok iz varsa bebek gibi olamaz ama yasanacak normal boyuta gelebilir
Zaten sorun yasayan kimse bebek gibi puruzsuz bir cilt beklemiyordur
Ben 18 yasinda agir akne sorunu yasadim
Sonra tedavi gordum iyilesti
Ve tabi biraz iz kaldi
Ama fevkalade yasamimu surdurdum
Beni hic rahatsi etmedi
Ama ne varki iki sene dogum yaptim ve yine cilt sorunu yasiyorum
Roaccutane kullaniyorum
Allah yardimcim olsun
Ve herkesin

Ben Sebamed sabun kullandım, hiç iz falan kalmadı.
Cilde zararlı bir şey değil.
Doktorlarda tavsiye ediyor zaten.

Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyeyim, benim yıllardır yüzümdeki sivilce izlerini yok etmek için denemediğim yöntem kalmadı. Ve inancımı yitirmişken hiç ummadığım bir yöntemle izlerin azaldığını gördüm. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü bilgi bir hediyedir ve paylaşılmazsa değersizdir.

Yüzünüzde sivilceler çıkmaya devam ediyorsa bunları geçirmek için ilaçlar var. Öncelikle böyle bir tedavi gerekiyor. Ama sivilcenin çıkma nedenleri her insanda farklı olabildiği için bir cildiyeciye görünmekte fayda var. Çünkü boşuna zaman kaybetmek durumunda kalabilirsiniz. Öncelikle sivilcelerinizi durdurun.

Sonra ikinci aşamada sivilce izlerini yok etmek geliyor. Yüzlerce farklı yöntem denedim. Bazı yöntemler önce iyi geliyormuş gibi görünse de, bir süre sonra eski haline dönüyor maalesef. Çok paralar harcadım. Ama gördüm ki, hiç gerek yokmuş. Herkesin evinde bulunan bir sebze izleri yok ediyor. KURU SOĞAN. Evet soğan suyu harika bir ilaç. Ama kullanımı için şöyle bir yöntem tavsiye edeceğim. Bildiğimiz klasik tüy dökücülerden yardım alacağız. Bunu hızlı sonuca ulaşmak için yapacağız. Önce yüzümüze tüy dökücü uygulayalım. Buradaki amaç bir çeşit peeling yapmak. Yüzümüzde en az 1 saat kalsın. Eğer cildiniz çok ince ve hassas ise bu süre daha kısa olabilir. Bunu siz ayarlayın. sonra yüzümüzü yıkayıp, cilt temizleyici bir losyon kullanarak temizleyelim. Eğer losyon yoksa sadece su ile yıkayabilirsiniz. Yüzümüzde hafif bir kızarma ve yanma oluşacak. Paniklemeyin. bu zaten bizim istediğimiz durum. Eğer yanma çok fazla ise soğan suyunu hemen uygulamayın. Bekleyin. Daha sonra kuru soğanı blenderda güzelce öğütüp bir tülbent veya bez kullanarak suyunu sıkın. Bu soğan suyunu yüzünüze uygulayın. Kurusun. 1-2 saat sonra yıkayıp tekrar soğan suyunu sürün. Günde iki defa yeterli. Tek sorun soğan kokusu olacak. Bunu çözersiniz artık. Soğan suyunu yıkadıktan sonra bir süre nemlendirici sürmeyin. Cildiniz nefes alsın. Sonra nemlendirici sürebilirsiniz. Ama unutmayın cildimizin kendi kendini onarma mekanizması bize yardımcı olacak. Ama bunun için cildimizin bir süre kızarık kalmasına tahammül etmeliyiz. Deriniz soyulmadığı sürece kızarıklık sizi endişelendirmesin. İzler kaybolduktan sonra kızarıklık elbet geçecek.

Sevgiyle kalın...

inanmak istiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor malesef...benden geçmiş hiç heveslenmiyorum böyle şeyleri denemek için.tabiiki isteyen yapsın inşallah işe yarar...

Back
X