Sivilceli Ciltler sivilce izleri çukurlara son veren doğal tarifleri paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım yosun yağından önce sadece sivilce izlerin mi vardı yoksa çukurcuklarında var mıydı? ben de ufak ukaş gözenek gibi çukurcuklar var.. bizi bi aydınlatırsan çok memnun oluruz. ne durumdaydı şimdiki hali nasıl anlatırsan çok sevinirim..

böle dikkatle bakılınca yanak altlarımda minik çukur çukur izler vardı.delik delik gibi yanii. ama yazın kullanmasanız iyi olur hafif hafif soymaya başlıyor 15-20 gün sonra ya yazın kulllanmamalı yada gündüz güneş koruyucu krem kullanmak lazım. yoksa leke olursunuz.

yosun yağımın markası "karden" di bu arada. 3 aylık bir kullanımla büyük fark oluyor inanın. heleki çukurlukların üzerinden 5-6 yıllık bir zamndan fazla geçmediyse tamamen geçmesi bile mümkün.3 aydan fazlada kullanabilirsiniz topiz açtım ordanda bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...05-yosun-yagi-kullananlar-vazgecemiyecek.html

yosun yagını bu kdr tavsiye ettiniz bende bugun aldım:)) umarım ters tepki yapmaz sivilcelenmem:)))gerçi araştırdım ve yosunun içinde çinko varmış akne gibi sorunlaırn giderilmesinde yardımcı olur yazıyor (bir diger ozelligide çatlaklara iyi geliyomuş)her gun kullanılabilirmiş göz altı morluklarınada iyi gelir yazıyordu

Son düzenleme:
yosun yagını bu kdr tavsiye ettiniz bende bugun aldım:)) umarım ters tepki yapmaz sivilcelenmem:)))gerçi araştırdım ve yosunun içinde çinko varmış akne gibi sorunlaırn giderilmesinde yardımcı olur yazıyor (bir diger ozelligide çatlaklara iyi geliyomuş)her gun kullanılabilirmiş göz altı morluklarınada iyi gelir yazıyordu

canım sakın gündüz kullanma. yaz aylarında gece yatmadan önce sür sadece.. bide kızlar bakın ben maya maskeside yapıyorum haftada 2-3 kere belki onunda faydası vardır cildimin düzelmesin. yediklerimede dikkat ederim. lavanta losyonu kullanıyorum cildime tonik olarak. bide gece yatarken yosun yağıyla masaj yaptıktan sonra siyah noktalarıma ve sivilce çıkçakmış gibi olur yaa hani acır böle kızarır oralara limon suyu sürerim sivilce çıkmadan geçer. yaniiiii kızlar sanırım cildim sadece yosun sayesinde düzelmedi. ama en büyük etken yosun yağı eminimki.. çok seviyorum bu yağı hiç yağlandırmıyo.. emene kadar masaj yaparak sürün...
buda benim foto yaseminim. merak etmişin yaa du koyayım bari :)

Eklentiler

• $P1010110.webp
    $P1010110.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 292
cildin cok hoş duruyor:) lavanta losyonunuda alayım lavantada iyi gelir cok dogru soyluyorsun

sağol canım okadar mükemmel değil ama eski halinden çok daha iyi yanii. biraz derin bikaç iz vardı onlar henüz tam olarak geçmedi yüzeyselleştiler ben hala geçeleri kullanıyorum yosun yağını.evet lavanta losyonu yağlı ve problemli ciltler için çok iyi bir tonik. kızarıklığı alıyor yağını alıyor yatıştırıyor. bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı lavantayı 10 dk demliyorsunuz sabah akşam yıkadığın yüzüne pamukla bi süre kompres yapıyosun.cam şişeye koyuyorum ben 2-3 gün buz dolabına koyup kullanıyorum.göz altlarıma hem lavanta hem yosun yağı kullanıyorum geceleri. gündüzleri güneş koruyuculu hafif bir nemlendirici sürüyorum ben yağ içermeyen.çünkü yosun yağı hafif hafif soyuyor cildi hergeçen gün güneş lekesi olabilirsin koruyucu kullanmazsan.

çok sagol bilgilerini paylaştıgın için ve haklısın soyuyorsa cildi kesinlikle gunesten korunmalıyız ve ne olursa olsun aşırı gunes cilde zarardır bayanlar erken kırışıklık lekelerle karsılasılabilir cildinize kullandıgnız ilaçlar varsa mümkün oldugunca uzak durun güneşten

kızlar ben geçen gün televizyonda gördüm ama denemedm. haşlanmış marul püresi sivilce izlerine çok iyi geliomuş . acaba deneyn varmı ?

bu izler kaderimizmi ya izelde ameliyat oldu ama hala var izleri hiç bir tv ye çıkıp bakın yüzüm bebek gibi diyemedi:( çukurların çözümü yok galiba umudum kalmadı

canm.. ben bikaç şey sölemek için yazmak istedm :) kısaca özetlersem sevdgm ınsan bıle mayın tarlası gibi suratın var diyerek terslerdi beni..çok ezildim ve yemin ederm dersaneye okula neden sürekli evde olup gitmediğimi kimse bilmezdi.. para biriktirdim inanın şuan estetik olup incecik olablcek kdr para birktrdm.. öncelikle doğal şeylerde aradım şifayı hiç ümidimi kesmedm tabiki..cildim karma oldgndan braz zorlandım ürün secerken ama aldım evde tariflerle hep düzenli olarak kullandım..değişik değişik 3,5senemi aldı.. azaldı ama olmadı..hep bi yerden çıkıyorlardı..sonra kmyasal peeling yaptrdm baya azaldı,ama izler duruyordu ..ve yine çıkışı seyrekde olsa vardı..sonra okadar parayı,emeğimi boşa harcatıcak bi ürünle tanstm İNNOVA TONIC FRESH .. kızlar bunu lütfen alın..kuru cılde sahıp olanlar almasın..cnku dha cok kurutur.. ama lutfen yagrlı ve karma olanlar kullansın.. ben suan bebek gibi cilde sahıbım gorenler sasırıyor ..resmlerim bile var..yüzüm izlerle oynamaktan,sıkmaktan mosmor iken şimdi bebek gibi pürüzsüz.. evet kalbm hala yaralı ama en azından yüzüm bebek gibi oldu..

canm.. ben bikaç şey sölemek için yazmak istedm :) kısaca özetlersem sevdgm ınsan bıle mayın tarlası gibi suratın var diyerek terslerdi beni..çok ezildim ve yemin ederm dersaneye okula neden sürekli evde olup gitmediğimi kimse bilmezdi.. para biriktirdim inanın şuan estetik olup incecik olablcek kdr para birktrdm.. öncelikle doğal şeylerde aradım şifayı hiç ümidimi kesmedm tabiki..cildim karma oldgndan braz zorlandım ürün secerken ama aldım evde tariflerle hep düzenli olarak kullandım..değişik değişik 3,5senemi aldı.. azaldı ama olmadı..hep bi yerden çıkıyorlardı..sonra kmyasal peeling yaptrdm baya azaldı,ama izler duruyordu ..ve yine çıkışı seyrekde olsa vardı..sonra okadar parayı,emeğimi boşa harcatıcak bi ürünle tanstm İNNOVA TONIC FRESH .. kızlar bunu lütfen alın..kuru cılde sahıp olanlar almasın..cnku dha cok kurutur.. ama lutfen yagrlı ve karma olanlar kullansın.. ben suan bebek gibi cilde sahıbım gorenler sasırıyor ..resmlerim bile var..yüzüm izlerle oynamaktan,sıkmaktan mosmor iken şimdi bebek gibi pürüzsüz.. evet kalbm hala yaralı ama en azından yüzüm bebek gibi oldu..
ne kadar bu ürün nerden aldın sivilcenin bıraktıgı çukurlara ii geliomu yoksa sadce sivilce çıkmasınımı önlüo

arkadaşlar dogal yöntemlerle tabikide kurtulmak zor ben her duydugumu yapıorum ama du deliklerle yaşamak istemiorum sonuç alamıorm izel bile yüzünü kazıttı hala sonuç alamadı yüzünde çukur olup kimyasal peling derbrazyon lazer gibi yöntemlerle bebek gibi olan varmı ?????:(

Yosun yağını önce sabah akşam kullanın sonra ise sadece akşam kullanın demişsiniz..Bir güneş koruyucu nemlendiriciyle sabahda kullanım mümkün değil mi bunu anladım ben ama..bide bu maskeyi yaparken belli aralar verdiniz mi yoksa 3 ay boyunca sürekli mi uyguladınız.??..

hic umudum yokk :1no2: bu delikler hep kalicak .ameliyata kimyasal peelinglere fln parami yeter dogal hic bi yol yokk

Arkadaşlar bende civanperçemiyle ilgili deneyimimi şöyle açıklayayım. Ben bu bitkinin yüze sürülüp sürülmediğiyle ilgili bir bilgim yoktu evde vardı bende bir içtim (tadı berbat) kalanıda yatmadan önce yüzüme sürdüm bitki sularının faydalı olduğunu düşünmüşümdür hep sabah kalktığımda yüzümde aydınlık vardı ve bütün gün öyleydi bir süre devam ettim bu arada bir yüzüme domatesi rendeleyip içinede bir miktar un koyup macun kıvamı getiriyor sürüyordum bunu haftada bir yapıyordum yüzümdeki izlerin geçtiğini aydınlandığını gördüm.Domates maskesi herkesde aynı etkiyi yapamı bilmem ama civanperçeminin zararlı olmayacağını düşünüyorum hepinize tavsiye ederim...

Back
X