Sivilceli Ciltler sivilce izleri çukurlara son veren doğal tarifleri paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Fazla blmiorum bakmasını onlara .. ama o en son grdiği tarih değil mi bidaha grebilir yani .yanli mı anlamışım

ya bence yuzune kıl falan surmeyın valla bak ben 3 kere maske yaptım sonra aynaya baktım maşallah her yerımde sakal cıkmıs resmen :) yani sabır lazım yosun yağı iyidr bence ama düzenli kullanımda birde herkesin cildi farklı ozellık gosterır

arkadaşım nekadar süre kullandınki işe yaramadı? butür şeyler öle 1 haftada sonuç vermez. 3 aylık bir kullanımda işe yarıyor. benimkiler geçti
seclusion tam olarak nasıl kullandın açabilirmisin acaba yani günde 2 kere su kadar beklettim fln bide sürmeden önce ya da sonra tonik uygulamamız gerekiyormu???

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum...bu yosun yağı ciltte soyulma da yapıyormuş galiba...acaba ne kadar kullanımdan sonra cilt soyulmaya başlıyor... Ben bir haftadır falan kullanıyorum...soyulma gibi bi durum yok...hatta küçük minik bir kaç kabartı oluşmaya başladı cildimde...acaba bende işe yaramayacak mı? :(

arkadaşlar ben hebadermin yüz beyazlatıcı ürününü aldım tesadüfen markette gördüm denemekte fayda var diye kullanıyorum şuan çok memnunum 3 gün oldu sivilce izleri lekeleri yüzdeki lekeler yüz renk dengeleyici falan hepsinde işe yarıyor 3 gün olmasına ragmen gerçekten memnunum zaten sabah aksam temiz cilde uygulanıyor almanızda denemenizde fayda var çok pahalı birşey değil 20 TL memnun kalacağınızdan eminim :)

arkadaşlar ben hebadermin yüz beyazlatıcı ürününü aldım tesadüfen markette gördüm denemekte fayda var diye kullanıyorum şuan çok memnunum 3 gün oldu sivilce izleri lekeleri yüzdeki lekeler yüz renk dengeleyici falan hepsinde işe yarıyor 3 gün olmasına ragmen gerçekten memnunum zaten sabah aksam temiz cilde uygulanıyor almanızda denemenizde fayda var çok pahalı birşey değil 20 TL memnun kalacağınızdan eminim :)

3 günde sonuç vermeye başlaması süpermişş

Canım bu hebadermin nerelerde satılıo bilgi verirmisin. Benim de hafif izlerim kaldi. Nasıl kullanılıo. Kimlerin tavsiyesiyle aldın bilgilendirirsen bizi sevinirim çok:)

Back
X