- Konu Sahibi mispremses
arkadaşlar bu bölümde sivilcelerden kalan iz ve çukurlara yönelik tarifleri paylaşalım istiyorum bende yıllarca sivilce sorunu çekmiş ve sivilcelerden kurtulmuş ancak izlerini taşıyan biriyim bu nedenle baya araştırıyorum bu konuyu dermabrazyon kimyasal peeleng lazer gibi teknik yöntemlerin yerine doğal şekilde sonuçlar almak istiyorum.. civamperçeminin suyunun çukurlara iyi geldiğini duydum denedim belli bir gerginlik sağlıyor ancak sürekli kullanamadım içinizde deneyen varmı artı bunla ilgili bir maskede vvar onuda paylaşıım sizle yorumlarınızı bekliyorum....Hazırlanışı: Civan perçemi çiçeği, saf suda on dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su soğutulur. Elde edilen posa ezildikten sonra, yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüş bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile birlikte iyice karıştırılır.
Hazırlanan karışıma soğutulan bir fincan civan perçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir.
Faydaları: Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civan perçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir.bu maskenin dışında ayva çekirdeği kremi ve kantorn yağını karıştırıp yüzünüze uygulayın deniliyor ayva çekirdegi kremi tarifide şu yarım kilo ayva çekirdeği bir bardak suda haşlancak ve 5gün buzdolabında bekletilcek daha sora gce yüze sürlcek kurcak yıkamadn üstüne kantoron yağı sürlcek bu hem kırışıklık hem çukurlar için tarif bunu denemedin deneyenlerin yorumunuda bekliyorum sizlerle paylaşmak istedim sizlerinde bu tarz yöntemleri varsa paylaşırsak sevinirimkaydirigubbakcemile2
Hazırlanan karışıma soğutulan bir fincan civan perçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir.
Faydaları: Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civan perçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir.bu maskenin dışında ayva çekirdeği kremi ve kantorn yağını karıştırıp yüzünüze uygulayın deniliyor ayva çekirdegi kremi tarifide şu yarım kilo ayva çekirdeği bir bardak suda haşlancak ve 5gün buzdolabında bekletilcek daha sora gce yüze sürlcek kurcak yıkamadn üstüne kantoron yağı sürlcek bu hem kırışıklık hem çukurlar için tarif bunu denemedin deneyenlerin yorumunuda bekliyorum sizlerle paylaşmak istedim sizlerinde bu tarz yöntemleri varsa paylaşırsak sevinirimkaydirigubbakcemile2