Sivilceli Ciltler sivilce izleri çukurlara son veren doğal tarifleri paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.813
112
163
İstanbul
arkadaşlar bu bölümde sivilcelerden kalan iz ve çukurlara yönelik tarifleri paylaşalım istiyorum bende yıllarca sivilce sorunu çekmiş ve sivilcelerden kurtulmuş ancak izlerini taşıyan biriyim bu nedenle baya araştırıyorum bu konuyu dermabrazyon kimyasal peeleng lazer gibi teknik yöntemlerin yerine doğal şekilde sonuçlar almak istiyorum.. civamperçeminin suyunun çukurlara iyi geldiğini duydum denedim belli bir gerginlik sağlıyor ancak sürekli kullanamadım içinizde deneyen varmı artı bunla ilgili bir maskede vvar onuda paylaşıım sizle yorumlarınızı bekliyorum....Hazırlanışı: Civan perçemi çiçeği, saf suda on dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su soğutulur. Elde edilen posa ezildikten sonra, yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüş bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile birlikte iyice karıştırılır.

Hazırlanan karışıma soğutulan bir fincan civan perçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir.

Faydaları: Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civan perçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir.bu maskenin dışında ayva çekirdeği kremi ve kantorn yağını karıştırıp yüzünüze uygulayın deniliyor ayva çekirdegi kremi tarifide şu yarım kilo ayva çekirdeği bir bardak suda haşlancak ve 5gün buzdolabında bekletilcek daha sora gce yüze sürlcek kurcak yıkamadn üstüne kantoron yağı sürlcek bu hem kırışıklık hem çukurlar için tarif bunu denemedin deneyenlerin yorumunuda bekliyorum sizlerle paylaşmak istedim sizlerinde bu tarz yöntemleri varsa paylaşırsak sevinirimkaydirigubbakcemile2

bi maske bide yağ var arkadaşım
maske şöyle... 2 yemek kaşığı yaş maya+1 tatlı kaşığı yumurta beyazı+1 çay kaşığı bal+1 çay kaşığı limon suyu.... hepsini güzelce karıştırıp haftada 2 kere temiz cilde 20 dk bekletip durlanıyor
birde sabah akşam yosun yağı sürüyorsunuz temizleyip 3ay boyunca ne sivilce ne iz kalıyor.. ayrıca okadar hassas bir yağkii bu göz altlarına bile kullanılabiliyor..

kantaron yağı çok yağlı bişey arkadaşım sakın sürme yeni sivilcelere yol açabilir.. bu yosun yağı hiç yağ gibi değil suyumsu seyreltilmiş yağ gibi bişey.. ne koku ne kaşıntı ne yanma hiç birşey yapmadı bana üstelik cildimde çok hassastır..

bi maske bide yağ var arkadaşım
maske şöyle... 2 yemek kaşığı yaş maya+1 tatlı kaşığı yumurta beyazı+1 çay kaşığı bal+1 çay kaşığı limon suyu.... hepsini güzelce karıştırıp haftada 2 kere temiz cilde 20 dk bekletip durlanıyor
birde sabah akşam yosun yağı sürüyorsunuz temizleyip 3ay boyunca ne sivilce ne iz kalıyor.. ayrıca okadar hassas bir yağkii bu göz altlarına bile kullanılabiliyor..

slm sen bizzat yosun yagını deneyip kesin sonuç aldınmı sivilce izleri için?

ben yosun yağı kullandım hatta çatlak için almıştım yüzümede sürdüm işe yaramadı ama o belki ayva çekirdeği yarar die düşünüyorum kantoron sivilce yaparmı bilmiorm ama cildi onarma yenilendirme özelliği var

ayrıca arkadaşlar çatlaklar için kahve ve limon suyu karışımı iyi geliyormuş peeling özelliği varmış ben bunu çatlaklarda kullanıorm yüzümede denicem sonuçta çatlakta sonuç alanlar varmış sivlce izi çatlak kadar vahim degil etkili olablir

ben yosun yağı kullandım hatta çatlak için almıştım yüzümede sürdüm işe yaramadı ama o belki ayva çekirdeği yarar die düşünüyorum kantoron sivilce yaparmı bilmiorm ama cildi onarma yenilendirme özelliği var

arkadaşım nekadar süre kullandınki işe yaramadı? butür şeyler öle 1 haftada sonuç vermez. 3 aylık bir kullanımda işe yarıyor. benimkiler geçti

canım ben izler için beyaz kil maskesi kullanıorum ve içine 2-3 damla badem yağı koyuyorum.2 aydır yapıorum ve gözle görülür bir düzelme var.ama böyle şeyler uzun zamanda sonucunu tam verir yani sabır lazım. ki ben birçok cilt soyucu kullandım doktor tavsiyesiyle ama bu maskeden memnun kaldım bide ayda 1 defada maya maskesi yap cilt beslensin.

arkadaşlar bende hem sivilce izleri hemde sürekli çıkan sivilceler bu son senede öncelikli olarak sivilcelerden kurtulmak için neler yaptınız sonrasında izler için olanı uygularım.

arkadaşlar bende hem sivilce izleri hemde sürekli çıkan sivilceler bu son senede öncelikli olarak sivilcelerden kurtulmak için neler yaptınız sonrasında izler için olanı uygularım.
her bulduuğunu yüzüne sürme ben hep ondan kaybetmiştim doğal da olsa sivilce yapabiliyor ne bilim mava süt çilek gibi doğal tariflerden tu dr verdiği kremler sürmediğim denemediğim şey kalamaıştı taki dr hap verdi içten kuruttu ozamana kadar bence kremlere değil haplara güven dr görüş bana dua edersin aksş takdirde kurumuo izler kalıyor şimdide izlerle uğraşıorum ben kahve limon karışımı yapıorm çatlaklarıma peeling olarak bunu yüzümede denicem izde işe yarıcakmı bilmeme ama süper bi peeling yumuşacık yapıyor deneyen varsa fikir istiyorum hazır alına pelingten daha ii paramızada yazık etmeyiz hem:teytey:

canım ben izler için beyaz kil maskesi kullanıorum ve içine 2-3 damla badem yağı koyuyorum.2 aydır yapıorum ve gözle görülür bir düzelme var.ama böyle şeyler uzun zamanda sonucunu tam verir yani sabır lazım. ki ben birçok cilt soyucu kullandım doktor tavsiyesiyle ama bu maskeden memnun kaldım bide ayda 1 defada maya maskesi yap cilt beslensin.
kil maskesi bende kullanmıştım kilin tüy yapıcı özelliği var buda beni korkutuyor açıkcası kili sadce saç bakımnda kullanmak daha çok mantıklı geliyor cildin yağını alır ve kutur sivilceyi cildi matlaştırır ama tüyleride beslerkafamçokkarıştı

ya ben şimdiye kadar hep içinde kil olan maskeleri kullandım.we cildim de biraz fazla kıl war :( keşke daha önce öğrenseydim bunu

canım kestirip atmadıkda ben uzun süre kullandım sonuç alamadım belkide bende işe yaramadı ben kahve limon deniorm o ciidden ii ama:kahve:

sabah akşam masaj yaparak uyguladınmı canım yaa çok etkili bence ama.. aldığın yosun yağımı sahteydi acaba ?? olabiliyo çünkü öle.. sabah akşam masaj şeklinde uygulıcan 3 ay boyunca...???

canım yosun yağından önce sadece sivilce izlerin mi vardı yoksa çukurcuklarında var mıydı? ben de ufak ukaş gözenek gibi çukurcuklar var.. bizi bi aydınlatırsan çok memnun oluruz. ne durumdaydı şimdiki hali nasıl anlatırsan çok sevinirim..

Back
X