• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce izi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

scarlettsebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
158
4
96
40
İstanbul
sivilce izine napabilirim ama benim bahsettiğim sivilce izi öyle çukur gibi değil sivilce geçtikten sonra 1 2hafta kalan morluk:S nası geçirebilirim onlarıı

teşekkürler canım onuda deniyeyim bnmki direk belli morluk yada lekeden cok çukurluk gibi ufak ufak cukurcuklar var yani:)

kızlar ben saraçoğlu'nun lavanta kürünü uygulamaya başladım. imex kullanıyorum sivilcelerim için izler için kullanılan kremleri yazın çok önermiyorlar. netten araştırdım başka ne yapabilirm diye ve bu kürü buldum. 5. günüm ve gerçekten de gözle görülür bir iyileşme var. mor izler çok silikleşti şu anda. aynı zamanda sivilcelere de iyi geliyor. tavsiye ederim.

canım aynı dert bendede var çukurluk yok ama kocaman morluklar elimi sürünce bişi yok aynaya bakınca korkunç ben doktota gittim zaten yazın tedavi uygulanmazmış sivilce için kışın gel dedi kil yapıyorum ben düzenli olarak ama pek etki etmio malesef :sinifsinif: şu ısırgan otu suyunu mutlaka denicem ama ztn ne duyarsam sürüyorum bi umut kaydirigubbakcemile3

foreverin propolis kremini tavsiye ederim..
doğal antibiyotik var içinde benim su çiçeğinden kalma izleri bile yok etti..
birde cildin iyi temizlenip gözenekler acıksa toniklenmesi gerek ki gozenekler gitgide iyice acılmasın...yani doğal ürünlerle iyi bir cilt bakımı yapılırsa ne leke kalıyor nede iz...

arkadaşlar nette gezerken ilaç buldum amerikadan 2 gündür kullanıyorum cildimde degişiklik oldu bile ismi clearzit çok etkili ilaç gece yatarken temiz cilde sürüyosun okadar tavsiye ederim..

arkadaşlar benim de çukurluk filan yok ama sıkmaya çalışıp uğraştığım için koyu renkli lekeler kaldımafoldumben.. ısırgan otunu nasıl kullanıyorsunuz paylaşır mısınız

Merhaba,
Foreverın propolis kremini almayı düşünüyorum, yanaklarımda aynı yerde çıkan kırmızı/mor iz bırakan iltihaplı iri tek tük sivilceler oluyor. Hem sivilce tedavisi hem de izleri için kullanmam mümkün mü?Nasıl temin edebilirimm?

sivilce izine napabilirim ama benim bahsettiğim sivilce izi öyle çukur gibi değil sivilce geçtikten sonra 1 2hafta kalan morluk:S nası geçirebilirim onlarıı

bende de seninki gibi iz kalıyo kızarıklık morartı, madecassol diye bi ilaç var yanık tedavisinde kullanılıyo üst deriyi iyileştiren, gece yatmadan sürüyorum sabaha inanılmaz bi değişim oluyo. Büyük sivilcelere de denedim onları da küçültüyo inanılmaz bi ilaç tavsiye ederimm

Sivilce arkasındaki izleri gidermek için bir çok kozmetik ürün bulmakta google da leke kremi yada sivilce izi fln yazınca çıkıyo ztn.Ben Sinoz die bir markanın xxxxxxxx kullanıyorum suan 1 haftadır fln ve izlerde azalma var umarım kurtulcam :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Icinde isotretinoincmaddesi olan kremler iyi geliyor. ( bu madde roaccutane'da da vardi diye hatirliyorum fakat o agizdan, benim bahsettigim kremler topikal kullanim o yuzden karacigeri falan roaccutane gibi etkilemiyor) eritretin cok iyi. Bide isotrexin. Ama bunlar cildi soyuyor da. Bunlari kullanirken iyi nemlendirmek lazim. Ama yagli degil su bazli nemlendiricilerle. Ben boyle kurtuldum.

Back
X