• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce ile yıllar süren mücadeleden kalan sorunlara 2 ürün iyi geldi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pudeer

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
351
260
303
- Yurtdışı
arkadaşlar, yıllardır sivilce sorunu ile mücadele ediyorum. 24 yaşımdan beri uğraşıyorum (28 yaşımdayım), dönem dönem akne sorunu en üst seviyeye çıktı. özellikle kistli sivilceler çıkıyordu. 2 ülkede 5 farklı doktorla görüştüm. bu tip sorunlar için verilen belirli ilaçları kullanmamaya karar verdim, bilinen kremleri kullandım, antibiyotik aldım ama bana sadece incelmiş bir cilt olarak geri döndü. sadece yazları rahattım.
tek işe yaran doğum kontrol hapı oldu. onun da geçici çözüm olduğunu biliyordum ancak işe yaradılar. şu an için cildimde kistik sivilceler çıkmıyor ama bunca yıl uğraşıdan sonra bana kalan sorunlar: kuru cilt, incelmiş cilt, kızarıklık, renk farklılıkları ve sivilce izleri. aynı zamanda cildim yorgun gözüküyor.
bunun için bir çok nemlendirici kullandım, maske kullandım, sadece aktarlardan ürünler kullandım ama olmadı.

en son eczaneden 2 ürün gözüme çarptı. tamamen tedadüf aldım.
biri acnegun tonik (yağlı cildi dengelemek için çünkü sivilce gene de ufak tefek çıkmaya müsait 'sebum oranı yüksek'
diğeri dermoskin topicalbiotindry skin- kuru ciltler için (cildi nemlendirmek için ufacık da uygulansa çok etkili)

normalde nivea makyaj temizleyicisi kullanıyorum ve diğer bahsettiğim şekillerde cildimi nemlendirmeye çalışıyordum.
şimdi sabah acnegunla cildi siliyorum sonra dermoskin uyguluyorum. üstüne makyaj da yapılabiliyor.
akşam cildimi temizliyorum gene acnegunla temizliyorum sonra dermoskin.

o kadar fark etti ki inanılmaz, ciltteki çukurluklar bile azaldı (çok yok ama bir kaç yerde sivilce sıkmaktan var)
renk değişikliği özellikle azaldı, nemi geri geldi.

eğer bu tip sorunlarınız varsa tavsiye ederim.

Back