lily cnm nasıl svilcelern dahas onra tekrar cıktımı sipairislerm bugun gelcek cok heyecanlıym
benim ilk mesajımda kaç senedir üyeyim dikkat edersen bu sitede çok yazı okudum denedim sivilceyle ilgili ama hiç biri işe yaramadı,bu işe yaradığı için bende yazdım ama senide anlıyorum haklısın reklam için yapılan çok şey war bide size tavsiyem her dk sivilcelerinizi kontrol etmeyin aynaya bakıp sonra daha kötü oluyo ,yani akıldan çıkarmak lazım mümkğnse biraz zor ama ben artık ilgilenmemeye çalışıorum bişeyin üstüne ne kadar gidilince sanki daha kötü oluyo
selam arkadaşlarr sabunu antalyadan sipariş verdimm daha yeni bugun elime geçtii bir süre kullanıp size iyi veya kötü sonuçlarını yazarımmm merak etmeyin...
lily cnm nasıl svilcelern dahas onra tekrar cıktımı sipairislerm bugun gelcek cok heyecanlıym
benim cildimde yani ozellikle cene bolgemde cok fazla yani bi 5.6 tane cikiyor muntazam .bende yeni bir uygulama yapiyorum cildim karma yani t bolgem yagli her sabah ve aksam o belgeyi yikadiktan sonra once gul suy 2 .3 dk sonra cok hafif bi nemlendirici hafif derken az suruyorum daha sonra normal bi elmanin ic yuzunu o bolgeye suruyorum ve gunde en az 3 kere o bolgeye sade elme suyu suruyorum ve kizlar suan cildim mas cok puruzsuz ve guzle oldu elma suyu civilceyi olusmaya baslamadan hemen kurutuyo ve iz de birakmiyo cok memenunum umarim sizde de ise yarar..
elmayi bicakla kesip ic yuzunu pamukla krem surer gibi suruyorum cnm cok pratik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?