arkadaşlar ben alternatif tıpa son bir yıla kadar pek itibar etmezdim, eşimde öyle. geçen yıl çok fazla sivilce çıktı suratında başında bile vardı. doktora gittik 6 aylık ilaç tedavisine başladık, bazı sebeplerden 9 ay kullandı, bu sürenin sonunda ilacı bıraktıktan 2 hafta sonra yine çıkmaya başladı. internetten araştırıken çam katranı sabunu diye bir sabunun iyi geldiğini okudum ve sadece antalyada bir firma satıyormuş, galiba kendileri yapıyormuş. inanırmısınız 3.gün yüzü tertemiz oldu inanmayarak getirttim abartı gibi gelmişti inanın kesin çözüm gibi bir şey...tavsiye ederim :sm_cool:
bende bu yazıyı okuyup sipariş verdim geçen hafta sırf denemek maksadıyla hakkaten çok etkili bir sabunmuş şaşırdım walla bugün 4 günüm ilk gün böle sivilcelerim çok kırmızı oldu belirginleşti ama şu an hepsi söndü ,ve sadece sabula yıkıorum sabah akşam başka bişey sürmedim krem vs. bence kesinlikle deneyin 10 numara bi sabun,ptt kargoyla geldi antalyadan kapıda ödeme yaptım toplam 14 tl bu arada ben 6 senedir sivilcelerimle uğraşan bi insanım düşünün yani bi ton doktor krem ilaç kullandım hepsi geçici etki yapıyo bende neyse bu arada bu çam katranı sabunu çok garip kokuyo lastik gibi ama kokusu yüzünüzde kalmıyo merak etmeyin inşallah işinize yarar
arkadaşlar ben şimdi bu sabunu araştırdım clemantine cam katranı sabunu...clemantine sitesi açıldı subeleri varmış sanırım..yani sadece antalya'da değilkaydirigubbakcemile2 ankara,izmir,istanbul,adapazarı ve antalyada birkaç yerde subesi bulunmaktaymış...ankara da ankamall de varmış yarın zaten gidecektim alıp deneyeceğimbu şubelerin bulunduğu şehirlerde yaşayanlar boşyere kargo ücreti ödemesinlera.s.
yalnız bir şey de dikkatimi çekmedi değil:hulya: arkadaşların mesaj sayıları çok az,lilyyy nin ilk mesajı.. reklam amaçlıda bir şey olabilir mi acaba?Daha öncede olduğu için diyorum.eğer değilse arkadaşlardan özür dilerim ama aklımada gelmedi değil hani
ben yine biraz bekleyim en iyisi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?