O ozleem80 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 44 0 36 İstanbul 8 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dkab #41 Çok merak ettim yaa bir aktara gidip alıcam sanırım:)
X xxman06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2012 37 0 46 8 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dkab #42 bende aynı şekilde oldu fakat ben bıttım ve defne sabunu bir taraftanda aynısefa kremini geceleri kullandım çok iyi geldi.
bende aynı şekilde oldu fakat ben bıttım ve defne sabunu bir taraftanda aynısefa kremini geceleri kullandım çok iyi geldi.
izmirliebru Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 11 0 16 28 İzmir 27 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dkab #43 ya arakadaşlar bu sabundan sipariş vericem nasıl gerçekten etkilimi çok merak ediyorum
B beyzaoner Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2013 3 0 16 Ankara 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dkab #44 arkadaşlar yine sizin önerinizle Çam Katranı Sabun buradan aldım sabunu. gerçekten etkili bir sabun . yüzümde ufak ufak sivilceler kaldı onlarında yok olup olmayacagını hep beraber görecegiz . 1 hafta sonra yine size bilgilendirme yapacagım.
arkadaşlar yine sizin önerinizle Çam Katranı Sabun buradan aldım sabunu. gerçekten etkili bir sabun . yüzümde ufak ufak sivilceler kaldı onlarında yok olup olmayacagını hep beraber görecegiz . 1 hafta sonra yine size bilgilendirme yapacagım.