Sivilceli Ciltler sivilce için hametan krem kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kuskonmaz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
21
1
31
kızlar Merhaba
benim cildim karma küçük sivilce ve sivilce izlerim var ama çukur yok. internette gezinirken hametan krem ı gördüm nasıl sizler kullandınız mı gördüğüm kadarıyla yağlı ciltler kullanmıyormuş bu konuda bilginiz var mı??

Madecossol da kullandım.yağlı bi kremdir oda cildi soyar.güneşe cıkmaman gerekir.imex krem kullan eczane ürünü sivilce tedavisinde

İmex kullanıyorum ama sivilce izlerini gidermiyor oyüzden madecoasol kremini araştırıyorum. Çıktınız kuru yağlı yada karma mı
Benim cildim karma..madecassol soyar kızartır tahriş eder uzun kullanımlarda..bi arkadaşım kıllanmıştı.onu tavsiye ediyim ben sana sivilcelerini kurutmuştu izlerini yok etmişti düzenli kullanımda..2 tatlı kaşıgı organik elma sirkesi + 2,gr karbonat+ 20 gr pirinç nişastasını iyice karıştır..köpürmesi bittikten sonra yüzüne ince bi tabaka krem olarak sür.ama akşamları yatmadan önce kullan..gündüz kullanırsan leke olur..ilk bir hafta her akşam yap..cildinin durumuna göre hassas sa cildin.ikinci hafta ve sonrası haftada 3 akşam uygula.her uygulamanda yeni karışım hazırla cnm

Senin cildin hassas olabilir.hassassa ilk haftada haftada 2-3 gün uygula.20 dk beklet..iyice yıka ardından..limon suyuyla maden suyunu karıştır pamuga dök..yüzüne tampon hareketlerle uygula..durulama..dene mutlaka..faydasını görürsün cnm

Senin cildin hassas olabilir.hassassa ilk haftada haftada 2-3 gün uygula.20 dk beklet..iyice yıka ardından..limon suyuyla maden suyunu karıştır pamuga dök..yüzüne tampon hareketlerle uygula..durulama..dene mutlaka..faydasını görürsün cnm
Çok teşekkür ederim yazdığın kürü deneyeceğim

Ölculeri gr olarak yazmisim.asagi yukari 1 cay kasigi karbonat 1silme yemek yakisi pirinc nisastasi ile yapabilirsin.rica ederim

Yanlış anlamayın ama arkadaşlar bi arkadaşım uygulamisti ondan duydum gayette ciddiydi canlı hücre çok iyi geliyormuş

X