• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce gibi sislik

Kara_deniz67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
82
41
88
27
Merhaba kizlar yaklasik 6 aydan fazladir ust dudagimda sivilce buyuklugunde ucunda beyaz hafif birsey bulunan birsey cikmis yag bezesimi ne ki o, kac aydir gecmedi kucuk ama hosuma gitmiyor dumduz yüzeyde sivilce gibi siritiyor. Kotu bisey cikmaz degil mi cilt doktorunami gitsem ??

Bendede aylarca oyle aynen bahsettigin gibi birsey vardi hic kaale almadim daha sonra büyüdü ve patlattim kocaman bir yag çıktı azicikta kanadi aslinds boyle seylerin icinide boşaltıyor bazen doktorlar gel bosaltayim demisti ben patlattim cok sinir bozucu ve agrisi da olmuyor. Agri var mi sende

Bendede aylarca oyle aynen bahsettigin gibi birsey vardi hic kaale almadim daha sonra büyüdü ve patlattim kocaman bir yag çıktı azicikta kanadi aslinds boyle seylerin icinide boşaltıyor bazen doktorlar gel bosaltayim demisti ben patlattim cok sinir bozucu ve agrisi da olmuyor. Agri var mi sende
Benimki daha ayni boyda sikilacak biseyede benzemiyor sert bence. agrisi yok

Back