Minunes,17 yşnda olan kızım geçn yıl doktor kontrolünde bir hap kullndı,kremde tabii...aynı senin gibi görülen iltihplı kızarık cildi geçti çok şü
kür...ama çukurlukları var deride..şimdi lazerli tedavi istiyor..acıbadem hastnesi maslakdakiyle görştk mayıs ayı felandı..sonbhrda başlmyı uygun gördü..seanslrı yüz tl değişmediyse tabii..
Senin fikirlerini alabilirmiyim..diğer okuyan kardeşlerimnde aynen..
çok sağol, sende aynı dert varsa darısı başına.
Yalnız şunu söylemeliyim, kullanım klavuzunda şu tip bir ifade var:
"İlk 6 seanstan sonra kavuştuğunuz pürüzsüz cildi korumak için 4 haftada bir uygulamayı tekrarlayın."
Sanıyorum ki, bu peelingin bile etkisinin bir kısmı geçici. Yani şu an çıkan cilt taptaze olduğu için çok iyi görünüyor ama muhtemelen 2-3 hafta yeni peeling yapmasam çukurlar biraz daha belirginleşecektir. Yani çok da umutlanmamak gerekiyor.
Yine de ben 6 seans sonrasında, bir daha uygulamasak bile %80 gibi bir iyileşme bekliyorum. Diğer seanları da burada paylaşmaya devam edeceğim.
mrhba minenes baya düzelmiş qibi qözüküo ama pazartesi qünü uyquladım pek benim cildim soyulmuo ilk uyquladıktan sora kızardı ama kahverenqi leke kaldı sorun olur mu ya lütfen yardım ettt
çok çok krem sürüyorsan soyulmayabilir. soyulması için biraz kuruyabilmesi lazım benim tecrübe ettiğim kadarıyla. o kahverengiliğin geçeceğini sanıyorum, bence soyulma olunca geçti.
Minunes,17 yşnda olan kızım geçn yıl doktor kontrolünde bir hap kullndı,kremde tabii...aynı senin gibi görülen iltihplı kızarık cildi geçti çok şü
kür...ama çukurlukları var deride..şimdi lazerli tedavi istiyor..acıbadem hastnesi maslakdakiyle görştk mayıs ayı felandı..sonbhrda başlmyı uygun gördü..seanslrı yüz tl değişmediyse tabii..
Senin fikirlerini alabilirmiyim..diğer okuyan kardeşlerimnde aynen..
korkudan çok sürmüştüm heralde nedeni buydu...yine 10 qün sora ikinci seansımı yapcam ama nası yapıosun birascık anlatır mısın
yanında kullanma talimatlarını gönderiyorlar zaten. yalnız onda ilkinde en fazla 30 dk tutun diyo ama benim tecrübeme göre az. ben ilkinde 1,5 dk tuttum.
Herkese merhaba,
Geçen perşembe günü ilk kimyasal peeling seansımı yaptım ve düşünenlere yardımcı olması amacıyla deneyimlerimi paylaşıyorum:
Geçen hafta çarşamba günü gittigidiyorda ankaradaki bir satıcıdan %20 TCA solüsyon aldım, perşembe elime ulaştı. Perşembe akşamı solüsyonu 1,5 dk yüzümde tuttum. Bende öyle dayanılmayacak bir acıya sebep olmadı. Beyaz karma cildim var. Bephanten krem sürdüm, yattım.
Ertesi gün yani cuma gününde cildim hafif kızardı, cumartesi kızarıklık kabuğa dönüştü ve akşam dudak kenarlarımda soyulmalar göründü. Pazar günü ise kabuklanma iyice belirginleşti ve soymaya başladım. Şu an pazartesi ve kabukların %80ini soymuş ve yeni cildimi görmüş durumdayım.
Önemli olacak uyarılarım:
- Çok sivilceli cilde uygulamayın. Cilt çok hassaslaşıyor ve sivilceler dokunsan yara oluyor.
- Uyguladıktan sonra hiçbir aşamada eski veya yeni sivilceniz olursa sıkmayın. Normalde dokunsan sökülecek olan beyaz bir başı pamukla bile alsanız, sanki sivilceyi tüm gücünüzle sıkmışçasına yara yapıyor, cilt hassasiyetinden olsa gerek.
- Kabukları siz soymayın, bırakın kendi düşsün. Çünkü siz soyunca erken oluyor ve cilt aynen yara kabuğunu erken almış gibi yanıyor, sonra kızarıyor ve bu sefer daha koyu bir kabuk tutuyor, renk eşitsizliği oluyor.
İşte bunlar da ilk seansımız önce sonra fotoğrafları, henüz işlem tam bitmedi: Kusura bakmayın telefonla çektiğimden çok net değil ama vaziyeti gösteriyor yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?