Fazla kilosu yok normal.La Roche posay yüz yıkama jeli kullanıyor şimdi, bir de arada Bepanthol nemlendirici,o kadar.Yanlış bakım ürünü kullanıyor olabilir mi? Ve fazla kilosu var mı?
R… ilacı artık Türkiye’de yok ama muadilleri var. Ben muadillerinden birini kullandım iyi ki de kullanmışım yüzüm çok güzel bebek gibi oldu. Üzgünüm ama bu tarz ağır sivilceler yediğimiz içtiğimizden midir bilmem geçmiyor biri bitse yenisi çıkıyor. Ben kullanmamak için 25 yaşına kadar direndim o yaşa kadar geçmedi
2 ayda 1 regl olması az değil mi? Öyle biliyorum.Merhabalar.Konum taşınmaz ise çok sevinirim çünkü bu da bizim için bir dert.
Konuyu 15 yaşındaki kızım adına açıyorum.İki senedir yanak bölgesinde ciddi seviyede sivilcelenme var.Artik psikolojisini bozacak seviyeye geldi.Liseye başladığından beri kapatıcı kullanmasina izin veriyorum çünkü ruhsal olarak gerçekten kötü durumda ve evden çıkmak istemiyor.Malum tam ergenlik dönemi,tek bir büyük sivilce bile yaşıtlarını etkiliyorken kocaman iltihaplı sivilcelerle ve izlerle dolu bir yüzle psikolojisini siz düşünün.Şu an yüzü acıyor resmen sızlıyor...Tabi buna da şükür ama onu üzgün gördükçe ben de çok üzülüyorum,elimden de bir şey gelmiyor.
İki kez cildiyeye gittik çözüm olmadı.Hormonlarina da baktırdık (iki ayda bir regl oluyor) onda da bir problem yok dendi.
Bir sivilce ilacı var R... ile başlayan ama onun da yan etkileri çok fazla imiş.Zaten kaygı seviyesi yüksek bir çocuk psikolog desteği de almisti bir dönem(başka bir konu için).
Var mı önereceğiniz mucizeler yaratan bir doktor,bir ürün ,bir tavsiye ?
Ben de çok korkuyordum 25 yaşına kadar içmemek için direndim ama geçmeyecek maalesef.Üzmek için demiyorum acı gerçek, neler denemedim ki. son çare hep o ilaç oldu.Sivilcelerin tekrarlama ihtimali var diye okumuştum.Sanirim en son yine onu kullanacak.Yaşi küçük olmasa ısrarlı olacağım ama şimdilik kendisi de korktuğu için pek istekli değil.
Malesef o da çok etkileniyor.Tam en hassas, güzellik kavramının onun için zirve yaptığı yaşlar.Doktor ilaçtan ve yan etkilerinden bahsetti.Netten en kötü yorumlari bulup okumuş, intihar meyili vs.zaten evhamlı bir çocuk. Şimdilik kullanmak istemiyor ama kendiyle de barışık olamıyor, böyle arada derede bir yerlerdeyizBahsettiğiniz ilacı üniversitedeysen kullandım. Valla yine olsa yine kullanırım. Kısır da olmadım bişey de olmadı hurafe. Tabi ağır bir ilaç iki üç sivilce için kullanılmaz belki ama sivilcenin psikolojiyi nasıl etkilediğini bilirim. Sokağa bile çıkmak istemezdim. Bence çocuğunuza bir iyilik yapın ve bir hekim görüşü de alarak malum ilaca başlayın. Yan etkileri de öyle abartılı değil,burun dudak kuruluğu cilt hassasiyeti.
Netten öncesi ve sonrası fotoğrafları da gösterebilirsiniz, bununla ilgili video çeken insanlar var öyle büyük değişimler yaşamışlar kiMalesef o da çok etkileniyor.Tam en hassas, güzellik kavramının onun için zirve yaptığı yaşlar.Doktor ilaçtan ve yan etkilerinden bahsetti.Netten en kötü yorumlari bulup okumuş, intihar meyili vs.zaten evhamlı bir çocuk. Şimdilik kullanmak istemiyor ama kendiyle de barışık olamıyor, böyle arada derede bir yerlerdeyiz
Pcos gibi hastalıkların sivilce yaptığını biliyorum.
Bu kadar erken yaşta belli olur mu bilmiyorum ama
Hormon tahlili yapmadı mı?Doktor da önce ondan şüphelendi (iki ayda bir regl olduğu için),ama ultrasonda görünmedi.
Yaptı bir sorun yok dedi.Ultrasonda da görünmedi.Hormon tahlili yapmadı mı?
R ile başlayan ilacı kullandım 21 yaşlarında ben de bebek gibi bir cilt bıraktı.ben düzenli beslenme ve düzenli kan tahlilleri ile takip ettim bir sağlık sorunum yok. Bunilaca karsiysaniz doktorun tavsiyesi ile klinik bir ortamda cilt temizliği yaptırın. Bildiğim kadarıyla oluyordu bir doktorunuza danışın.Merhabalar.Konum taşınmaz ise çok sevinirim çünkü bu da bizim için bir dert.
Konuyu 15 yaşındaki kızım adına açıyorum.İki senedir yanak bölgesinde ciddi seviyede sivilcelenme var.Artik psikolojisini bozacak seviyeye geldi.Liseye başladığından beri kapatıcı kullanmasina izin veriyorum çünkü ruhsal olarak gerçekten kötü durumda ve evden çıkmak istemiyor.Malum tam ergenlik dönemi,tek bir büyük sivilce bile yaşıtlarını etkiliyorken kocaman iltihaplı sivilcelerle ve izlerle dolu bir yüzle psikolojisini siz düşünün.Şu an yüzü acıyor resmen sızlıyor...Tabi buna da şükür ama onu üzgün gördükçe ben de çok üzülüyorum,elimden de bir şey gelmiyor.
İki kez cildiyeye gittik çözüm olmadı.Hormonlarina da baktırdık (iki ayda bir regl oluyor) onda da bir problem yok dendi.
Bir sivilce ilacı var R... ile başlayan ama onun da yan etkileri çok fazla imiş.Zaten kaygı seviyesi yüksek bir çocuk psikolog desteği de almisti bir dönem(başka bir konu için).
Var mı önereceğiniz mucizeler yaratan bir doktor,bir ürün ,bir tavsiye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?