- 12 Ekim 2011
- 193
- 3
- 66
Şimdi kızlar saçımı palette altın parılıtılı bal rengine boyamak için markete gittim ve genelde boyadığım renk koyu tutuyo diye bide yanına peroksit aldım. (ne olduğunu çokda iyi bilmeyerek) internetten baktım biraz peroksit çok değişik hallerde mevcutmuş. sıvı,krem vce hap şeklinde. benim aldığım wellanın %9luk olanından. şimdi gelelim soruma : bu sıvı peroksit diye aldığım şey oksijenli su givi şeffaf renkte birşey değil. böyle kıvamlı beyaz bişey. bu sıvı olanamaı krem olanamı giriyo önce onu anlamam lazım. çünkü sıvı olanı direk saça uygulanabiliyormuş , krem olansa boyaya karıştırılabilyormuş. ben tabi bu çıkmazın içinde debelenirken fenalık geldi ve saçımı boyadım sıvı peroksiti boyaya karıştırmadan. sonuç? palettenin hiçbir boyası saç rengimi bu kadar açmamıştı! sonradan iyiki karıştırmamışım dedim ama bi ara karamele dönmek istiyorum. oyüzden şimdiden şu sıvı peroksit ve oksidan arasındaki farkı öğrenmek istiyorum. kullanan arkadaşlar lütfen ne şekilde saçlarına uyguladıklarını yazsınlar. suyla seyreltip mi direk saça uyglayarak mı yoksa boyanın içine katarakmı? bence bu gerçekten önemli bi konu orielle saçlarımızı mahvetmektense bunu dener saçımıza minimum zarar vermiş olurum.
şimdiden vakit ayırıp konuya göz attığınız için teşekkür ederim :)
bu arada saç rengimide ekledim merak edenlere yardımı dokunur belki.
şimdiden vakit ayırıp konuya göz attığınız için teşekkür ederim :)

bu arada saç rengimide ekledim merak edenlere yardımı dokunur belki.