Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sivasta yaşayan ve bana acilen ucuza ygs kitabı satabilecek olan var mı?Lütfen yardım
Şu an 11. Sınıf öğrencisiyim. Acilen ygs kitabı arıyorum. Ancak şu an sıfır alamam. Destek olursanız çok sevinirim. Tm öğrencisiyim. 11. sınıf kitabınız varsa onları da alabilirim. Teşekkürler.
Şu an 11. Sınıf öğrencisiyim. Acilen ygs kitabı arıyorum. Ancak şu an sıfır alamam. Destek olursanız çok sevinirim. Tm öğrencisiyim. 11. sınıf kitabınız varsa onları da alabilirim. Teşekkürler.
bende kayserideyim üni okuyorum şu an sana yardım etmeyi inan çok isterdim kargoyla gönderirdim ama hepsini dağıttım okula başlayınca. birdenbire bütün kitaplar alınmıyor. sahafa git seç bulursun iyi bişeyler. ben saatlerce kitap aradığımı bilirim. rabbim yardımcın olsun
bende kayserideyim üni okuyorum şu an sana yardım etmeyi inan çok isterdim kargoyla gönderirdim ama hepsini dağıttım okula başlayınca. birdenbire bütün kitaplar alınmıyor. sahafa git seç bulursun iyi bişeyler. ben saatlerce kitap aradığımı bilirim. rabbim yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim.okul ihtiyaçları 11 sınıfın kitapları derken kabaran o listeye ygs kitaplarını katmadım. Memur çocuğuyum ve evdeki tek öğrenci değilim. İnşallah halledebilirim. Size de başarılar dilerim