19eso07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 56 6 48 12 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 19eso07 #1 Evlenmiş evlenecek olan arkadaşlar Sivasta gelin başı,makyaj için fikirleriniz varmıdırrr
buserkan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2013 513 1 0 Sivas 29 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 19eso07 #2 eso1907 .!.: Evlenmiş evlenecek olan arkadaşlar Sivasta gelin başı,makyaj için fikirleriniz varmıdırrr Genişletmek için tıkla... bende sivastayım canım fethıyeye gitmeyi düşünüyorumsen biyer buldunmu yupiii sivastan birini buldumm
eso1907 .!.: Evlenmiş evlenecek olan arkadaşlar Sivasta gelin başı,makyaj için fikirleriniz varmıdırrr Genişletmek için tıkla... bende sivastayım canım fethıyeye gitmeyi düşünüyorumsen biyer buldunmu yupiii sivastan birini buldumm
19eso07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 56 6 48 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 19eso07 #3 buserkan .!.: bende sivastayım canım fethıyeye gitmeyi düşünüyorumsen biyer buldunmu yupiii sivastan birini buldumm Genişletmek için tıkla... fethiyeyi bende duymuştum yaa ben safire gidiyorum ama düğün için bilemiyorum hala kararsızım :S valla bende sevindim sivastan birini bulduğuma :) sen açıkmısın kapalımı
buserkan .!.: bende sivastayım canım fethıyeye gitmeyi düşünüyorumsen biyer buldunmu yupiii sivastan birini buldumm Genişletmek için tıkla... fethiyeyi bende duymuştum yaa ben safire gidiyorum ama düğün için bilemiyorum hala kararsızım :S valla bende sevindim sivastan birini bulduğuma :) sen açıkmısın kapalımı