sivaslı erkekler

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Merhaba arkadaşlar aranız da sivaslı olan var mı ???
sivaslı erkekler nasıl oluyor ailevi yaşantıları falan ??

Sivaslı komşularım vardı biraz cinslerdi ama birinin ihtiyacı olsa hemen koşarlardı :KK66: akraba evliliği yapmışlar , kadının sözü geçer adamsa kılıbıktı .Çocuklarının ilişkisine karışmıyorlardı birisi sevdiği konuştuğu kızla evlendi öteki okuyordu daha

Benim Sivaslı komşum vardı önceki evimde , acayip severdim huzurlu bir aile hayatları vardı. Evde kadının sözü geçerdi. Kocası da sivaslıydı çok kibar ve saygılı biriydi. Maddi durumları iyiydi karısına sürekli hediye alırdı. Kızları hostesti ve havaalanına daha yakın bir yerde ev tutmasına izin vermişlerdi. Yani kadına değer veren ve kızlarının kariyeri için destek çıkan bir aileydi. Ayrıca kadın efsane yemek yapardı sürekli bana 1 tabak yollardı . Dolması falan meşhurdu

Her Sivaslı aynı olmaz ki ya, iki Sivaslı arkadaşım var birbirlerinden baya zıtlar mesela. Birinin ailesi baya tutucu insanlar, diğerinin ailesi baya modern.

Bir komşumuz vardı, adam evlerden ırak ne diyim ;)

Ama her yerin iyisi kötüsü var... Bunun bir kıstası yok ki.

Bende 2 sivaslı aile tanıyorum ikisi de harika insanlar ama her sivaslı bir değildir yani öyle genellememek lazım

Anne baba dan orjinal sivaslıyım .
Babam tembel annem azimli.
Genelleme yapılamaz burç özelligi gb memleket kişiligi de aynı olmaz.
Yetiştirilmek gelişmekle alakalı.
Ayy k.babam sivaslı tam bir hödük koca yapımaz tipden ama validem ona ayarı çekiyor

95266AE5-FC24-4AB9-B58A-0A77F6C9AC40.webp

Back
X