• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivasın mini buluşması buyrun

kızalar yüzleriniz okadar net olmasada sıcaklığınız burdan anlaışılıyo...
dostluğunuz daim olsun inşallahh....opuyorumnanaktan

kızlar süpersiniz dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
nesli hemşo ne güzelsin öyle:nazar:

canım çok şeker görünüyorsunuz arkadaşlığınızın ve dostluğunuzun hiç bozulmamasını diliyorumkaydirigubbakcemile3

cok şükür gercekleşmiş bulusma hemsolarımın minide olsa a.s.
3 nüzde cok güzel cıkmısınız kıslarrr maşallah :nazar:
dostlugunuz arkdşlıgınız daim olsun inş hemsolarım yerimseniben
öptüm üçünüzüde Şeniz

vay sivasın güzelleri bulusmus ıns ıcten samımıyetle devamı gelır 3lu halınıze bayıldım sekerler allah nazardan saklasın :nazar:

ay bayildim ya cok sekersinizzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
3ünüzde bir icim su gibisiniz masallah:nazar:
rabbim övmüsde yaratmis
ama biri varki onu gözüme kestirdim damadim olacak insallah :)))))))9 minik prens cok yakisikli yaaaaa rabbim onu nazarlardan korusun masallah:nazar:
süpersiniz kizlar hep diyorum demeyede dvm edicem yani yazmaya :)
imreniyorum bulusma haberlerine hatta kiskancliktan catliyorum ne yalan söyliim
dostlugunuz daim olsun insallah:nazar:

Kızlar çok güzelsiniz...
Dostluğunuz daim olsun .yerimseniben:nazar:
buluşmaların devamını isteriz..Ama bidakine lüfen emoş 66 hemşomda katılsın mazeret kabul etmiyorum emoşşşşşşşşş:mymeka:

hemşolarım ne kadar güzel buluşmuşsunuz.... :sinifsinif: keşke bende sivasta olabilsem şimdi......... :gitme: dostluğunuz daim olsun......... opuyorumnanaktan

Kızlar çok güzelsiniz...
Dostluğunuz daim olsun .yerimseniben:nazar:
buluşmaların devamını isteriz..Ama bidakine lüfen emoş 66 hemşomda katılsın mazeret kabul etmiyorum emoşşşşşşşşş:mymeka:

inşallah ablacım ya biliyosun benim durumumu.bana kalsa ben her hafta bir buluşma ayarlıcamda işteee.bidaakine inşallah...

arkadaşlar dostluğunuz daim olsun küçük ama sıcak bir buluşma olmuş görüntülere bakılırsa.. hepiniz birbirinizden güzel görünüyorsunuz..
elif_ba cım bende seni görme şerefine kavuştum çok memnun oldum...

hemsolarim sizin adiniza cok sevindim, bizim adimiza huzunlendim :gitme: keske bizlerde orada olabilseydik senağlama ama olsun yureklerimiz bir nasil olsa.. Şeniz cifte minarenin altinda bi gun bulusmak dilegiyle canlar :asigim: butun hemsolarimi kucakliyorum Şeniz Şeniz Şeniz

Back