• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivasın mini buluşması buyrun

kızlar ne iyi ettiniz azda olsa buluştunuz hepiniz çok hoşsunuz aklım hep sizdeydi inşallah bidaaki buluşmaya bende varımm

resimleri yerinde açabilecek birilerine ihtiyacımız var mesela

tüh kötü olmuşş gülümm moderatörlerden yardım al ozaaman bi rica edelimm olmazasaa

ayy canlarım ya çok isterdim ama malesef olmadı nişanlım istemedi ama inşallah gorursem biyerlerde sizi tanırım ve tanışırız kızlar dostluğunuz daim olsun sevgiler opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan

ayy canlarım ya çok isterdim ama malesef olmadı nişanlım istemedi ama inşallah gorursem biyerlerde sizi tanırım ve tanışırız kızlar dostluğunuz daim olsun sevgiler opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan

nasip canım
senide başka bir toplantıda tanırız

böyle küçük buluşmaların tadıda bir başkadır
yüzünüz hep gülsün kızlar
izmirden sevgiler selamlar a.s.

kız koca olmadan yasaklara başladımı be.benim kocamda göndermiyordu ama ben kaçacaktım misafirim gelmeseydi arkadaşımı bile ayarlamıştım tühhh

Maşallah ne güzel mini bulıuşma olmuş...:1hug:çok ta güzelsiniz hanımlar...:nazar:dostluğunuz daim olsun...sevgilerimle...:teytey:

Back