Sivas numune hastanesi plastik cerrahi bölümü doktoru mustafa karaca hastaları

schatz10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
5
0
16
Balıkesir
Sivasta ilk burun estetiği için Mustafa Bey'e ulaştım. Çevremde bir çok estetik operasyon geçirenler vardı. Araştırmalarım sonucunda herkesin ortak olarak önerdiği doktor Mustafa Bey'di. Tomografi sonuçlarımı alıp doktoruma şikayetlerimi ilettigimde psikolojik olarak rahatladım. Ameliyat öncesinde burnumun şeklinin nasıl olacağı konusunda tereddütlerim vardı. Doktorum bilgisayar üzerinde daha önceden çektiği burun şeklim üzerinde yeni burnumun şeklini gösterdiğinde ameliyattan sonra tam olarak yakalayabileceğimizi düşünmüyordum. Ancak sargılarım açılıp fotoğraflarım çekildiğinde boşuna tedirgin oldugumu gördüm. Bir doktor özellikle plastik cerrah kesinlikle hastalarla cok iyi iletişim kurmalıymış onu anladım. Mustafa Bey'in ameliyat öncesi ve sonrasındaki yaklaşımı hem ameliyata daha rahat girmemi sağladı hem de kendime güvenimi artırdı. Burnumda ve yüzümdeki morluklar ve şişlikler 2 haftalık kısa bir sürede iyileşti. yoğun bir şekilde işime başlayabildim. Önceden kemerli olan, yandan fotograf cektirmekten hoşlanmadığım burnum artık çok güzel görünüyor ve cok daha küçük. Çevremden aldığım tepkiler çok iyi. Kesinlikle çok profesyonel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Daha önceki burun ameliyatlarının zorluklarına dair aldığım duyumların aksine ağrı ve acı hemen hemen hiç yaşamadım. Slikon tampon kullanımı ile yıllardır anlatılan tampon çıkarma hikayeleri de benim için sadece hikaye olarak kaldı. Hem burnumun bu güzel şeklini ortaya çıkardığı,hem güleryüzlü ve sabırlı davranarak psikolojik olarak destek sağladığı hem de agrı ve acı çekmemi asgari düzeye indirdiği için iyiki Mustafa Bey'e ameliyat olmuşum diyorum. Arkadaşlar size de kesinlikle tavsiye ediyorum. ancak Dr.Mustafa KARACA 2013 ün sonunda ;İstanbul'da çalışmaya başlayacak. Sivas'daki görevi bitiyor. Bunu da hatırlatayım ki ben bu kadar profesyonel bir hizmet için nerede olursam olayım ulaşırdım. Bu konu hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar cevap verebilirim. arkadaşlar aşagıda eklerde eski ve yeni burnumun resminı de görebilirsiniz

Merhaba
Sivas' da burun estetetiği hayal gibi gelirken dün Numune Hastanesinde çalışan ismini bikaç defa duyduğum Doktor Mustafa KARACA'ya gittim.Doktor hakkında olumlu şeyler duyduğum için içim rahattı. Ki çok şükür çok iyi karşılandım:) Bugün burun fimi çektirdim. Bakalım haftaya Mustafa Bey bakıp ne dicek. Burdaki fotoları görüp yorumları okuyunca fena gaza geliyorum:) Bende ameliyat sonrası buraya fotolarımı koycam . Öncesi ve sonrası diye... :)

mrb. ben de ameliyat olmak istiyorum, ama en korktuğum ameliyat sonrası ağrı ve burnun bana yakış mamasıdır. Ben o doktora daha önce gittim sadece birkaç dk. konuştuk ve bana o güveni vermedi maalesef. ama sizin yazınızı okuduktan sonra ve resminizi gördükten sonra tekrar gitmeyi düşündüm.
özellikle size sormak istediğim, ameliyat sonrası kendinize geldikten sonra ağrı oluyor mu, nasıl sargı yapılır sadece burun kısmı mı yoksa burun ve kafa mı? silikonlar çıkarılırken ağrı oluyor mu? surat çok mu morluk ve şişlik içinde oluyor? ben çalışan bayan olduğum morluk konusu çok önemli.

Şimdiden tşkler,

morluk mu o da ne :) mustafa beyin hastasıyım bende iki hafta önce ameliyat oldum hiç morluk olmadı şişlik de olmadı :) o konuda içiniz rahat olsun.hatta ben ameliyat olmadığımı düşünmeye başladım.ağrı morluk şişlik hiç birşey yok :)

Mrb mustafa bey istanbula gelicek dediniz hangi hataneye gelicek acaba bilginiz varmı?
Bend etetik düşünüyorum ama fiyatlarrokadar yüksek ki o yüzden hem uygun hem güzel burun yapan doktor bulmak çok zor inş mustafa beyde istanbula gelince fiyatları yükseltmez

Kou sahibine sorum car ücret ne kadar tuttu devlet karsiliyor mu. Ayrica göğüs estetiğinde yapiyormu benim burun estetiğine ihtiyacı var korkuyorum ve tabiki fiyat devletin karsilayip karsilamasi bnm iicib onemli

Kou sahibine sorum car ücret ne kadar tuttu devlet karsiliyor mu. Ayrica göğüs estetiğinde yapiyormu benim burun estetiğine ihtiyacı var korkuyorum ve tabiki fiyat devletin karsilayip karsilamasi bnm iicib onemli

sıze cvp veren olmamıs ? acaba mustafa bey hala sıvasta mı ve ne kadar ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…