hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor
slm kızlar ben geldim nslsınız
slm canım hoşgeldinn
ya öyle oluyor günler uzuyor bir türlü bitmek bilmiyor ya bu arada listede senin tarih güncelleşmemiş hazır seni bulmuştken gelmesini istemediğin bidahaki adet tarihini bildireseneh.b canım beklioruz işte günler geçmekte zorlanıo :bbo:
ay kız vallaha senden artık şüpheleniyorum dur bi başka belirti arayalım sende bide bende şunları çok duydumKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim kirpikler çapraz duruyo ama ya :)şüpheli ilşkiden sonraki 4 yada 5 gün içinde bi sol kasığım ağrıdı bi sağ kasığım beklemedeyimmmmm hala .)
aramıza hoşgeldin canım inşallah topik sana uğurlu gelir en kısa zamanda güzel haberlerini alırız liste için beklenen ama gelmesini istemedğimiz bidahaki adet tarihini yazıyoruz canımKızlar merhaba :1rolleyes:
Ben 2 yıldır endometriozis hastasıyım sol overde 3,5 cm lik çikolata kistim var doktor normal yollardan gebe kalabilirsin dedi bende bebek istiyorum listeye benide ekleyebilirsiniz umarım en kısa zamanda hamile kalırım ben ve isteyen herkes :CüvCüv:
arkadaşlar aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan oldumu acaba
efnan ölçüyor galiba sürekli bende çok araştırdım ama kafam almadı pek çünkü hep ölçtüm değerler bir birine çok yakın takip etmesi zor bazıları ölçüp çizerge yapıyorlar diye okudum nette
bide aleti varmış galiba şu ovulasyon testleri gibi ama ateşini ölçerek takip edip yumurtlama günlerini gösteriyor herhalde onu araştırıyorum bu sıralar
selam kızlar ceylincim geçmişe döndüm ama yazına ulaşamadım şimdi hamilemisin değilmisin ya kafam karıştıohaoldumsmile
Slm kızlar
kızlar sizden bişey rica etsem sizde kasıklarınıza bakarmısınız sol
ve sağ kasıklarınıza sizde de varmı bu yeşil damarlardan benim ki çok belirgin
çünkü
valla ben bişi göremedim canım geçtimi günün senin canım
mehtaaaapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
kirpiklerim çok çapraz benim yaaaa
göz bebeğinde büyüme var +hemde çok büyümüş öcü gibi
karnının alt tarafında bi çizgi ortalarda değil ama sol ve sağ kasıklarımda yeşil damarlar var çok +
göğüslerin ucunde büyüme yani büyüme derken şiş gibi değil alan olarak büyüme var gibi ama az belli oluyo
mehtaaaaappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppne oluyo bana ya
kızlar sizden bişey rica etsem sizde kasıklarınıza bakarmısınız sol
ve sağ kasıklarınıza sizde de varmı bu yeşil damarlardan benim ki çok belirgin
çünkü