Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim kirpikler çapraz duruyo ama ya :)şüpheli ilşkiden sonraki 4 yada 5 gün içinde bi sol kasığım ağrıdı bi sağ kasığım beklemedeyimmmmm hala .)

Kızlar merhaba :1rolleyes:
Ben 2 yıldır endometriozis hastasıyım sol overde 3,5 cm lik çikolata kistim var doktor normal yollardan gebe kalabilirsin dedi bende bebek istiyorum listeye benide ekleyebilirsiniz umarım en kısa zamanda hamile kalırım ben ve isteyen herkes :CüvCüv:

selam kızlar ceylincim geçmişe döndüm ama yazına ulaşamadım şimdi hamilemisin değilmisin ya kafam karıştıohaoldumsmile

h.b canım beklioruz işte günler geçmekte zorlanıo :bbo:
ya öyle oluyor günler uzuyor bir türlü bitmek bilmiyor ya bu arada listede senin tarih güncelleşmemiş hazır seni bulmuştken gelmesini istemediğin bidahaki adet tarihini bildiresene
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim kirpikler çapraz duruyo ama ya :)şüpheli ilşkiden sonraki 4 yada 5 gün içinde bi sol kasığım ağrıdı bi sağ kasığım beklemedeyimmmmm hala .)
ay kız vallaha senden artık şüpheleniyorum dur bi başka belirti arayalım sende bide bende şunları çok duydum
göz bebeğinde büyüme
karnının alt tarafında bi çizgi
göğüslerin ucunde büyüme yani büyüme derken şiş gibi değil alan olarak büyüme

kız bunlarada bak bi dikkat et geç aynanın önüne haber ver bizekafamçokkarıştı

aramıza hoşgeldin canım inşallah topik sana uğurlu gelir en kısa zamanda güzel haberlerini alırız liste için beklenen ama gelmesini istemedğimiz bidahaki adet tarihini yazıyoruz canım

arkadaşlar aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan oldumu acaba

efnan ölçüyor galiba sürekli bende çok araştırdım ama kafam almadı pek çünkü hep ölçtüm değerler bir birine çok yakın takip etmesi zor bazıları ölçüp çizerge yapıyorlar diye okudum nette
bide aleti varmış galiba şu ovulasyon testleri gibi ama ateşini ölçerek takip edip yumurtlama günlerini gösteriyor herhalde onu araştırıyorum bu sıralar

bende ölçüorum ve çizelgede tutuorum yumurtlama günümü dr sölüo zaten bana bide çatlama iğnesi oluorum ben yumurtlama günümde düştü ateşim şimdi çıkışta inş düşmez düşerse adet oluomuşsun

benim adetim 28 temmuz sölemiştim değişecekti

MEHTAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

KİRPİKLERİM ÇOK ÇAPRAZ BENİM YAAAA

göz bebeğinde büyüme VAR +HEMDE ÇOK BÜYÜMÜŞ ÖCÜ GİBİ

karnının alt tarafında bi çizgi ORTALARDA DEĞİL AMA SOL VE SAĞ KASIKLARIMDA YEŞİL DAMARLAR VAR ÇOK +

göğüslerin ucunde büyüme yani büyüme derken şiş gibi değil alan olarak büyüme VAR GİBİ AMA AZ BELLİ OLUYO

MEHTAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPNE OLUYO BANA YA

kızlar sizden bişey rica etsem sizde kasıklarınıza bakarmısınız sol

ve sağ kasıklarınıza sizde de varmı bu yeşil damarlardan benim ki çok belirgin

çünkü

Kızlar banim tarih ayın 10 idi ama geç geldi 17 sinde geldi benim adımıda listeden düzeltebilir misiniz agustos 17 diye

canım nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sizden bişey rica etsem sizde kasıklarınıza bakarmısınız sol

ve sağ kasıklarınıza sizde de varmı bu yeşil damarlardan benim ki çok belirgin

çünkü

canım benimde sol tarafımda belirgin damarlar acaba mı desem ama kan testinde çıkardı olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…