canım benimmmm teşekkür ederim,ne temiz yüreğin var opuyorumnanaktan işin baya zormuş gerçekten.Allah kolaylık versin canım.yine misafirden zaman bulup iyi giriyorsun nete..
Canımmsın sen eğer adetine 4 gün kala çıktıysa çok erken yapmışın canımm biliyosun ki idrarda tuttuktan 14 gün sonra belli olurr kanda ise 7-10 gün belli olurrr hayırlısı desene gün gün umudumuz artıyooo
canım biliyorum baksana bana 5 gün geçti hala tık yok adet belirtiside yok ilk başta ben senin gibi düşünmüştüm olmayınca çok ümitlenmiştim bende ama sonra 5 gün de gecikince bari dedim hastalanayımda biran önce çalışmalara başlayayım diyorum ben dün akşam resmen ağlama krizi yaşadım bide 2 haftadır annemlerde kalıyorum eşim yok diye kendimi yalnız hissediyorum çok ondan ne olur üzülme kıyamam ben sana
canım artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor çocuk falanda artık isteyip istemediğimden emin değilim ya olmuyor o kadar streste yapmadım bu ay dersler falan çok düşünmedim yani ama olmayınca olmuyor işte ne bileyim ya çok kötüyüm işte
henüz gelmedi canım ama adet söktürücü kullanıyorum yakındır gelmesi ama kıslarrrr bu aralar bende sürekli uyku hali var yaa anlamadım gitti
kmehtapcım beklenen 14 ağustos ama artık hiç içimden gelmiyor moralim çok bozuk şimdi bile ağlıyorum bu ay okadar ümitlenmiştim ki olmadı ya eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama düşünmeden duramıyorum çok kötüyüm anlıycan artık tarihmiş yumurtlma günüymüş hiç umrumda değil
efnanım allah yardımcın olsun canım ama sen kendini fazla yorma dikkat et olurmu
kmehtapcım beklenen 14 ağustos ama artık hiç içimden gelmiyor moralim çok bozuk şimdi bile ağlıyorum bu ay okadar ümitlenmiştim ki olmadı ya eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama düşünmeden duramıyorum çok kötüyüm anlıycan artık tarihmiş yumurtlma günüymüş hiç umrumda değil
bizde seni çok özledik canım yokluğun belli oldu allah yardımcın olsun canımm özletme kendini fazlaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Efnannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız sana soru sormuştum kestane kebap acele sevap tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evhan yazmış ya ilişkim tutmuş diye nerden biliniyor ilişkinin tutup tutmadığı..
canım artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor çocuk falanda artık isteyip istemediğimden emin değilim ya olmuyor o kadar streste yapmadım bu ay dersler falan çok düşünmedim yani ama olmayınca olmuyor işte ne bileyim ya çok kötüyüm işte
canım eşimde endişeeniyo ondan perşembe yada cuma gidip test yaptıralım diyo ondan sordum sana perşembe ilşkiden 11 gün sonra olmuş oluyo ondan yani
Bende aynı şeyi sordum ama cevap alamadım süpelı ilişki diyorlar ama anlamadım
canım eşimde endişeeniyo ondan perşembe yada cuma gidip test yaptıralım diyo ondan sordum sana perşembe ilşkiden 11 gün sonra olmuş oluyo ondan yani
valla mehtapcımmm işimiz zor benim adetin gelmeme sebebi belli kistten dolayı ve benimde ağrılarım başladı ayrıca senin farlutal biteli kaç gün geçti bende 5. gün gelmişti merak etme canım en kısa zamandda gelir kırmızılarımız inş
kızlar bencede topiği yenidenmi açsak ne yapsak bişe yazıyorum sayfa geriye gidiyor yazılanları geç görüyorum bi tuhaf oldu vallaha listeyide bulamıyorum