Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Efnannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız sana soru sormuştum kestane kebap acele sevap tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benimmmm teşekkür ederim,ne temiz yüreğin var opuyorumnanaktan işin baya zormuş gerçekten.Allah kolaylık versin canım.yine misafirden zaman bulup iyi giriyorsun nete..

valla temizlik senin ve arkadaşlarınn yüreğinde beni çekiyosunuz kendizie evet misafir her nekadar zorsada artık eskisi kadar stres yapmıyorumm rabbim ne verirse pişirip yeriz diyorumm nete uzun bi süredir tam olarak yeni girdim eşim iste misafirler ev bakmaya gittiler saat 3 4 artık tekrar çıkarımm hazırlık içinn

canım benim ya şimdi bana yardım edermisin bi hesaplayalım şimdi diyelim ki adetten önceki 4 cü gün ilşkim tuttu ben diyorum perşembe günü gidip bi test daha yaptırayım sence olurmu kaç gün oluyoki ilşki günüm adet ten önceki 4 günün tarihi 11 idi[/QUOTE]

canım 25 temmuzda yap tetsini kan için acele etme eğer idrarda çıkmazsa o tarihtede mutlaka doktora gitt

canlarım bizim sf lar çok uzun bazen yavaşlıyor..aynı isimde yeni bir topik açsak ordan devam etsek nasılolur sizce

canım artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor çocuk falanda artık isteyip istemediğimden emin değilim ya olmuyor o kadar streste yapmadım bu ay dersler falan çok düşünmedim yani ama olmayınca olmuyor işte ne bileyim ya çok kötüyüm işte

dert etme kendine arkadaşım her şey yoluna girer inş bebişinde olur ilk kızgınlıkla üzüntüyle söylüyorsun canım zamanla düzelecek herşey bak gör ümidini kaybetme ....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

henüz gelmedi canım ama adet söktürücü kullanıyorum yakındır gelmesi ama kıslarrrr bu aralar bende sürekli uyku hali var yaa anlamadım gitti

aman bu kadınların çektikleri nedir böyle insanın isyan edesi geliyor vallaha allahın gücüne gitmesin ceylinciğim bende farlutal kullandım perşembe günü bitti dün çok karnım ağrıdı nerdeyse emindim adet oluyorum dedim ama tık yok hala olamadım haftaya perşembede olmazsam doktora gideceğim tekrar vallah

gönülcüğüm üzülerek yıpratma kendini ay dediğin hemen geçiyormuş ben bunu adet olamadığımdan beri anladım benimle gün bekleyenler ikinciye yumurtlama dönemi geçirdi ben hala adet olamadım bak bencede takma öyle yumurtlama günü diye falan eskiden hesap kitapmı varmış kadınlar peş peşe doğuruyorlardı böyle yaparak biz kendimizi yıpratıyoruz en sağlıklısı haftada 4-5 kez ilişki bence başka bişe düşünmeden bak ben hiç daha hesap kitap yapacak durumda değilim bazen allah bana ceza verdi galiba diyorum

efnanım allah yardımcın olsun canım ama sen kendini fazla yorma dikkat et olurmu

evet canımm artık öyle yapıyorum her işe atlamıyoruumm olan bana ve beşimi oluyo anladımm artık

kıyamam sana canımsınn herşeyde bi ahyır var unutma bigüğn olucak bebişin ve bu günlerine dönüp gülüceksinn inaşşlah o günleride göreceksinn

bizde seni çok özledik canım yokluğun belli oldu allah yardımcın olsun canımm özletme kendini fazlaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah fırsat buldukca giriyorumm

canımm aannem tel açtı onla görüşüyodumm

canımsın sen bende düşük olan beişimde ilk ay denemede tutmayınca öçok üzülmüştümm ikinci ay umudum bile yoktu ve o yüzden ağır işler yaptımm düşük oldu ve düşük yaptıktan sonra korunarak beklemenin daha zor olduğuna karar verdim canımm ne güzel işte adet oluyorsun demekki düzenli ve yakında bebişin seninle olucak hemde yaşa heyecanını bebişlerimiz için değer bu stres

yokmu biz açıklayacak babayiğitt heeyyyyyytttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla mehtapcımmm işimiz zor benim adetin gelmeme sebebi belli kistten dolayı ve benimde ağrılarım başladı ayrıca senin farlutal biteli kaç gün geçti bende 5. gün gelmişti merak etme canım en kısa zamandda gelir kırmızılarımız inş

dün bişiler yazmıştım ama yok olmuşlar bi hafta gecikmeyle malesef akşam adet oldum ya arkadaşlar afedersiniz bişi sorcam bebek için ne kadar süre aralıkla ilişki olması gerekiyor bende hiç bişi bilmiyorum yaa

kızlar bencede topiği yenidenmi açsak ne yapsak bişe yazıyorum sayfa geriye gidiyor yazılanları geç görüyorum bi tuhaf oldu vallaha listeyide bulamıyorum

EFNANIMMMMM... VE EVHANCIMMMM SİZİN İÇİN

Günahlara Kefarettir Gönüldeki HER Keder,Niyetler Halis Olunca Ameller Olmaz Heder,Biraz Sabreyle NELER GÖRECEKSİN MEVLAM İhmal DEĞİL İmtihan Eder

Son düzenleme:
canım eşimde endişeeniyo ondan perşembe yada cuma gidip test yaptıralım diyo ondan sordum sana perşembe ilşkiden 11 gün sonra olmuş oluyo ondan yani

evet canımm ii olur aslında doktora gidin bi baksın zaten o sizden kan testi ister anlatırsın 4 gün önce ilişki olayını tutma ihtimali varmı yok mu ... gibii

canım benim 4. gün bugün farlutal biteli dün adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı ama bugün tık yok üstelik kist falanda yoktu doktora gittiğimde offf ben iyice sinir oluyorum vallaha galiba çokta psikolojimi bozuyor her gün eşimle en ufak şey yüzünden kavga ediyorum oturup ağlıyorum akannehir

kızlar bencede topiği yenidenmi açsak ne yapsak bişe yazıyorum sayfa geriye gidiyor yazılanları geç görüyorum bi tuhaf oldu vallaha listeyide bulamıyorum

bende öyle diyorum ama..dur sen bu iş bize düşüyor herhalde..yeni bi sf açalım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…