- 26 Haziran 2010
- 978
- 488
AYYY İNŞLLL ALLAHIM SÖYLETMİŞ OLSUN BEBEİŞ GELCEK OLSUN DİLE BENDEN NE DİLERSENNNNNNNNa.s.
benim de bebişim olsun yeter:kedi:yani sadece dua et yeter cnmbilmiyorumkismile:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYYY İNŞLLL ALLAHIM SÖYLETMİŞ OLSUN BEBEİŞ GELCEK OLSUN DİLE BENDEN NE DİLERSENNNNNNNNa.s.
selam kızlar hayırlı haberler çoğalacak galiba..ceylin nöbetçi eczane olmak zzorunda canım benim
slm ebrua.s cylin çıktı sanırım eczane bakıcak
benim de bebişim olsun yeter:kedi:yani sadece dua et yeter cnmbilmiyorumkismile:saruboceq:
olur mu cnm manvgatın içindedir nöbetci ki tatil beldesinde nöbetciye ihtiyac pazar günleride açık eczaneler
slm ebrua.s cylin çıktı sanırım eczane bakıcak
burdayım canım kayınıma kahvaltı hazırlıyordum eczane bulamadık yaa (((
canım haber yok ama yakındır biçok kişide belirtiler arttı..
sen pko liydin dimi? bende öyle
burdayım canım kayınıma kahvaltı hazırlıyordum eczane bulamadık yaa (((
evet pko luyum cnm.ne güsel sen hamile kaldın biz kalabilcez mi bakalım bu pkoyla
allahım epimize nasip etsin cnm benm aynı sevnci yasayalım adet tarihlerimiz ardı ardına beraber sevinirz inşl
olsun tatlım yarın bakarsın geç olsun güç olmasınlmaz:
kalırsın canım inşallah ..biz 1-0 yenik başladık ama olsun ..Allah başka dert vermesin ben yaşadım Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..gerçi hala göremedim .inanamıyom bu yüzden
bende öyle diyorum tatlım bebişimizi öğrenelim dediğimiz güne bak ya pazarrrrrrrrrr :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah canım öyle tabiki şükür yine tedavisi var rahatsızlığımızın. Allah dermanı olmayan dert vermesin:Saruboceq: tatlım bebişin karnındaya görürsün inş..sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın inş.bebişini:Saruboceq:
daha doktora gitmedim.doktorum memlekette canım.bikaç gün sonra gitcez ona görüncem
saol canım valla iyi akıl ettin bebiş düşünmekten aklıma bile gelmedi kiii