Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende uğur böcüğümle 9 ay önce evlendim ama gitmiş neden gitmiş bilemedim valla..Ay dün akşamdan beri sitem edip duruyorum artık taşlamasalar beni iyi dönüp dolaşıp şikayet yazıyorum
Bendeki problemler:
1) Daisypath dan çizelge eklediğim halde göremiyorum(eskiden çizelgem vardı site güncellenince gitmiş)
2) Pro üyeydim kırmızı kırmızı salınıyordum o da gitmiş.
3)Yazı tipimi ve yazı rengimi ayarlardan sabitlemiştim her seferinde yorum yazarken düzenlemeye gerek kalmıyordu.. şimdi o da gitmiş hadi giden gitti diyorum olsun her seferinde yazarken yapim diyorum bu sefer ne eski kullandığım renk nede eski kullandığım yazı tipi mevcut değil.
4) Toplu alıntı yapılamıyor malesef yani ben göremedim.
5) Kuşlar gitmiiiişşşş
6) Smileler iğrençleşmiiiiişşşş
Beğendiklerim:
1) Bildirim gelince örenine tıklayıp yüklenmesini beklemeden hemen mausu üstüne getirince direk açılıyor güzel olmuş
2)Beğeni butonunu eskiden seviyordum ama nedense zamanla kuşlara alıştım şimdid kararsız kaldım hangisi daha iyi diye kuşlar mı beğeni mi orda muallaktayım
3) Üyelerin profil bilgileri hemen avatarın altında bence iyi olmuş kim ne zaman üye olmuş kaç mesaj yazmış belli bu sebeplede direk üye olup keklemeye çalışan olunca anında sobelenir
4) Ve yorum yapmak isteyince direk sayfanın aşağısına iniyoruz klavye hazır bekliyor biryere tıklayıp yüklenmesini beklemiyoruz bu da güzel olmuşş![]()
harita al yanınaben de sevmedim,bir yere giriyorum kayboluyorumdönemiyorum
Ay dün akşamdan beri sitem edip duruyorum artık taşlamasalar beni iyi dönüp dolaşıp şikayet yazıyorum
Bendeki problemler:
1) Daisypath dan çizelge eklediğim halde göremiyorum(eskiden çizelgem vardı site güncellenince gitmiş)
2) Pro üyeydim kırmızı kırmızı salınıyordum o da gitmiş.
3)Yazı tipimi ve yazı rengimi ayarlardan sabitlemiştim her seferinde yorum yazarken düzenlemeye gerek kalmıyordu.. şimdi o da gitmiş hadi giden gitti diyorum olsun her seferinde yazarken yapim diyorum bu sefer ne eski kullandığım renk nede eski kullandığım yazı tipi mevcut değil.
4) Toplu alıntı yapılamıyor malesef yani ben göremedim.
5) Kuşlar gitmiiiişşşş
6) Smileler iğrençleşmiiiiişşşş
Beğendiklerim:
1) Bildirim gelince örenine tıklayıp yüklenmesini beklemeden hemen mausu üstüne getirince direk açılıyor güzel olmuş
2)Beğeni butonunu eskiden seviyordum ama nedense zamanla kuşlara alıştım şimdid kararsız kaldım hangisi daha iyi diye kuşlar mı beğeni mi orda muallaktayım
3) Üyelerin profil bilgileri hemen avatarın altında bence iyi olmuş kim ne zaman üye olmuş kaç mesaj yazmış belli bu sebeplede direk üye olup keklemeye çalışan olunca anında sobelenir
4) Ve yorum yapmak isteyince direk sayfanın aşağısına iniyoruz klavye hazır bekliyor biryere tıklayıp yüklenmesini beklemiyoruz bu da güzel olmuşş![]()
fazla varsa verseneharita al yanınaya smileler nerdeeeeee
yok gülüm karayolları siteye özel haritaları sınırlı stokta çıkarmış talebe göre üretim hızını ayarlayacaklarmışfazla varsa versene![]()