Sitenin Mobil Ayarları Yine mi Degişti?

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
87
0
İstanbul
Dün akşamdan bu yana siteye cep telefonundan girince,
taaaaa 1,5 -2 yıl önceki haliyle açılıyor.

Son hali çok güzeldi.

Yeniden degişmesini istiyorummm...

Ekran görüntüsünü aldım ama eklenti ekleyemezsiniz uyarısı var.

Görüntüyü yükleyemiyorum...

Merhaba,

Sizin ekranınız mobil tema gibi gozukmuyor.

Chrome ile veya başka bir browser ile tekrar deneyebilir misiniz?

Birde sanki ekran çözünürlüğünüz düşük gibi geldi bana.

www.kadinlarkulubu.com portal sayfasının görünümü nasıl ? Onunda ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Opera miniden baglanılmış hali o.

Telefonun kendi browserından girince de aynı şekilde görünüyor.
İşin kötü yanı her ikisinde de full site görünmüyor.

Telden baglandigimda ,iki dkda bir siteden kopuyorum,ekran görüntüsü gidiyor surekli :'(
Sonra tekrardan giriş yapıyorum :'(
Telefonum desire htc incireble s .telden kaynaklı olduğunu dusunup,tel sifirladim ama gene aynı hatayı veriyor.
Inanın çok sıkıldım :'( doğru durust birşey yazamadan kopuyorum sürekli.

Opera miniden baglanılmış hali o.

Telefonun kendi browserından girince de aynı şekilde görünüyor.
İşin kötü yanı her ikisinde de full site görünmüyor.

Anladığım kadarı ile zaten full site görüntünüz bu şekilde. Eklediğiniz ekran görüntüsü mobil tema nın görüntüsü değil.

(Sayfanın en altında full linki görünüyor mu ?)

Telden baglandigimda ,iki dkda bir siteden kopuyorum,ekran görüntüsü gidiyor surekli :'(
Sonra tekrardan giriş yapıyorum :'(
Telefonum desire htc incireble s .telden kaynaklı olduğunu dusunup,tel sifirladim ama gene aynı hatayı veriyor.
Inanın çok sıkıldım :'( doğru durust birşey yazamadan kopuyorum sürekli.

Browser ayarlarınızda cookie bilgilerinin kayıt edildiğinden emin olabilir misiniz ? Normalde giriş yaptığınızda beni hatırla seçeneğini seçtiğiniz zaman bu browserınızın cookie (bağzı türkçe tarayıcılarda kurabiye olarak çevrilmiş) ayarlarında saklanıyor.

Eğer devamlı otomatik çıkış yaşıyorsanız cookie ayarlarınızın bu bilgileri saklayacak şekilde ayarlanmış olması gerekiyor.

Anladığım kadarı ile zaten full site görüntünüz bu şekilde. Eklediğiniz ekran görüntüsü mobil tema nın görüntüsü değil.

(Sayfanın en altında full linki görünüyor mu ?)

Hayır full site linki görünmüyor.
Hem opera miniden hem de telefonun kendi browserından girince link yok...

Anladıgım kadarıyla evet mobil tema degil,
fakat normalde böyle degildi.
Pcden girdiğim şekilde görebiliyordum telefonda da.
Ancak bu konuyu açtıgım akşamdan bu yana öyle görünüyor.

Ve o görünen hali , yaklaşık 1,5 -2 yıl önceki hali.
Yani 1,5-2 yıl önce kkya cepten girdiğimde aynen eklediğim görüntü gibiydi...

Hayır full site linki görünmüyor.
Hem opera miniden hem de telefonun kendi browserından girince link yok...

Anladıgım kadarıyla evet mobil tema degil,
fakat normalde böyle degildi.
Pcden girdiğim şekilde görebiliyordum telefonda da.
Ancak bu konuyu açtıgım akşamdan bu yana öyle görünüyor.

Ve o görünen hali , yaklaşık 1,5 -2 yıl önceki hali.
Yani 1,5-2 yıl önce kkya cepten girdiğimde aynen eklediğim görüntü gibiydi...

Anladım eğer linki göremiyorsanız bu siteyi mobil tema ile göremediğiniz anlamına geliyor.

Bir şekilde full site görünümüne geçmiş olabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php?styleid=72

bu linke cep telefonunuzdan tıklarsanız (cep telefonundan göremyorsanız yazarak) belki cep telefonu görünümüne geçebilirsiniz.

Deneyip sonucu yazabilir misiniz?

gm9v9.jpg

Cep telefonumdaki sıkıntıyı çözdüm ,ama bu sefer işyerindeki bilgisayarımdan ve evimdeki bilgisayardan girdiğimde sorun vermeye başladı.

Lütfen bakar mısınız :/ online iken kopma oluyor .aynen bu durumla karşılaşıyorum .

İşyerimdeki ve evimdeki bilgisayar olacak :) iki kez yazmışım aynı kelimeyi yanlışlıkla .

gm9v9.jpg

Cep telefonumdaki sıkıntıyı çözdüm ,ama bu sefer işyerindeki bilgisayarımdan ve evimdeki bilgisayardan girdiğimde sorun vermeye başladı.

Lütfen bakar mısınız :/ online iken kopma oluyor .aynen bu durumla karşılaşıyorum .

Kopma dediğiniz problem sanırım çıkış yapılmış gibi olması.

BU durumda cookie ayarlarınızda problem var demektir. Cookie ayarlarınızı varsayılan ayarlara getirmeniz probleminizin son bulmasını sağlayacaktır.

Bu arada cep telefonunuzdaki sıkıntıyı nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı problemle karşılaşan diğer üyelerimizde faydalanabilir.

mobil görünümden bakalım nolcak deyip full siteyi tıkladım çok pişmanım nasıl geri alabilirim

mobil görünümden bakalım nolcak deyip full siteyi tıkladım çok pişmanım nasıl geri alabilirim
Koca site ve forumda her şeyin cevabı var, şu yok..
Deliriyorum 1 saattir, gözümden yaş geldi full site görüntüsünde arama yapmaktan... Mobil mod nerdesin!!!

İnternet geçmişini temizlerseniz sorun düzelecektir.

Arkadaşlar eğer mobil telefon kullanıyorsanız size tavsiyem ovi programını indirin nokia için indirdirdim epey hızlandı keşke daha önceden indirseydim sanırım diğer markalarada faydası olacak 1 gün kullanın hemen fark edeceksiniz epey aksaklık oluyordu bu beğen tuşuna kaç kez bassamda olmuyordu, sonra yazdığım mesajlar uçuyordu, epey sinir oluyordum ben hızlandım sizede tavsiye ederim daha önce kullanıyordum ama tel bozulunca yeni telefonda bu program yoktu
şimdi iyi oldu yanlız alışana kadar kullanın hemen fes etmeyin kullandıkça kulaylaşıyor ben 50 yaşında olup kullanıyorsam sizde hayda hay kullanırsınız,kolay gelsin

Back