Sitenin güzel kızları fikirlerinize ihtıyacım var!!

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
Arkadaslar benim mutfagım resımde görüldüğü gıbı çokta eskı model olmasada eskıye kacmıs tarzda bışe.ve ben bu dolap kapaklarımı beyaz yağlı boyayla boyamak ıstoyorum sızce nasıl olur çırkınmı durur yada elde boyandıgı bellımi olur :( boyadıktan sonra gerıye dönüş olmaz çünkü ne yapsam??

Eklentiler

• $Fotoğraf4212.webp
    $Fotoğraf4212.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 3.645
  • $painting-cabinets-l-300x300.webp
    $painting-cabinets-l-300x300.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 334
bence kendin boyadigin belli olur gibi hem dolaplarin cokta kotu degil:50:

Mutfağın güzel bence , eşyaların gri gayet modern , dolaplarında hoş , kendi boyadığın bencede belli olabilir.. Hem boyamak o kadar kolay değil ki , önce güzelce zımparalaman lazım eski cilalı boyanın üzerine olmaz , yani zor iş...

Mutfağın güzel bence , eşyaların gri gayet modern , dolaplarında hoş , kendi boyadığın bencede belli olabilir.. Hem boyamak o kadar kolay değil ki , önce güzelce zımparalaman lazım eski cilalı boyanın üzerine olmaz , yani zor iş...

zaten zımparalancak esım ve kardesım yapıcaklar ben karar versem.ama rısklı ıste bılmıyorum..

Bir topikte mutfak dolaplarını yapışkanlı folyo ile kaplayan arkadaşlar vardı.İstersen sende folyo ile kaplamayı deneyebilirsin.

Mutfağın gayet güzel. Çok ferah gözüküyor. Halına da bayıldım. Bence mutfak dolaplarını çok ilerleyen zamanda değiştirebilecek duruma gelirsen bunu dene. Çünkü şuan güzel, bozmaya değmez. Risk var :o O yüzden şimdi mutfağının keyfini çıkar, çok fazla eskidiği zaman bunu dene içinde kalmasın :) Ayrıca mutfak dolabının kenar çerçevesi tam yuvarlağımsı olduğundan beyaza boyadığında sırıtabilir. Beyaz rengin iyi durması için biraz daha ahşapsı kıvrımlarda olmalı. Mutfağından sıkıldıysan başka şeyler dene. Bu kadar radikal olmasın :D

nasıl yapıcamki bunu folyo cıkmazmı bı süre sonra?

Kullananlar çıkmadığını hatta silinebilir olduğunu söylüyor.Ama ben henüz hiçbir eşyamda denemedim.İstersen yapışkanlı folyo ile kaplanan eşyalar yazıp internetten görsellerden bir bak.Bayağı güzel olmuş kaplayanlarınki.

Mutfağın gayet güzel. Çok ferah gözüküyor. Halına da bayıldım. Bence mutfak dolaplarını çok ilerleyen zamanda değiştirebilecek duruma gelirsen bunu dene. Çünkü şuan güzel, bozmaya değmez. Risk var :o O yüzden şimdi mutfağının keyfini çıkar, çok fazla eskidiği zaman bunu dene içinde kalmasın :) Ayrıca mutfak dolabının kenar çerçevesi tam yuvarlağımsı olduğundan beyaza boyadığında sırıtabilir. Beyaz rengin iyi durması için biraz daha ahşapsı kıvrımlarda olmalı. Mutfağından sıkıldıysan başka şeyler dene. Bu kadar radikal olmasın :D

dolaplarımdan sıkıldım iyice sadelık arıyo artık gözlerım. tek renk yapsaymısım dıe dövünmüo degılım. bırde herkezte aynı model var beyazıda çok sevıyorum.boyasam nasıl olur dedım fıkırlerınıze o yzden ıhtyac duydum ..

Kullananlar çıkmadığını hatta silinebilir olduğunu söylüyor.Ama ben henüz hiçbir eşyamda denemedim.İstersen yapışkanlı folyo ile kaplanan eşyalar yazıp internetten görsellerden bir bak.Bayağı güzel olmuş kaplayanlarınki.

bakıcam sımdı tesekkrler önerın ıcın ;)

yağlı boya mı :S sakın yapma bence çünkü soyulur ve mutfak dolabı ister istemez suyla temas edicek silicen vs.. kokar bence dolap kapakların bu yüzden....

sprey ahşap boyaları var...kullanmadım ama biraz araştırmayla çok kolay ve güzel bi sonuç elde edebilirsin...bide bunu araştır istersen..

arkadaslar benim mutfagım resımde görüldüğü gıbı çokta eskı model olmasada eskıye kacmıs tarzda bışe.ve ben bu dolap kapaklarımı beyaz yağlı boyayla boyamak ıstoyorum sızce nasıl olur çırkınmı durur yada elde boyandıgı bellımi olur :( boyadıktan sonra gerıye dönüş olmaz çünkü ne yapsam??

canım bence mutfak dolabın güzel ve hoş. Değişiklik istersen tezgahüstü ürünlerini halını değiştirebilirsin. Daha az maliyetli olur :1:

Benden tavsiye, tuay1086'nın dediği gibi, kendin kapaklarını sök ve bir mobilyacıya boyattır.
Eminim masraftan da kaçınmak istiyorsundur ama, her ne kadar internette kendisi boyadığında çok iyi sonuçlar alan insanların başarı hikayelerini görsekte, benim annem boyadı dolapları o şekilde.
O kadar kıyameti koparttım yapma diye ama :19:malesef dinlemedi beni. Sonuç = hüsran. :50:
Gitti güzelim dolap kapakları ve en önemlisi görüntü...
Ama olan oldu artık napalım, çok uzun süre yenileneceğini de düşünmüyorum.
Sen bari aynı duruma düşme derim... :34:

Back
X