• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitelerin eski halleri...

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13
116
Diğer
Istediginiz sitenin adresini girin. Eski hallerine yolculuk yapin.
Tarihlere tikladiginizda eskiden nasilmis görün...

Link Silinmiştir.

Ben Kadinlar Kulübüne baktim bile a.s

Merak edenler icin link bu...

Link Silinmiştir.

teşekkür ederim Delphin kk nın eski halini özlemişim girdim baktım hasret giderdim sayende çok sağol:))

Çok farklı geldi bana kk :)))eski hali çok gariban duruyor:))şimdikiyle kıyasla ...keşke ozaman üye olsaydım 2002-203 de..

2004 mayısda geldim
Link Silinmiştir.
aşağı yukarı bu cıvarlar olmalı

Bende eski haline baktim hatirliyorum yaaa ustelik bende online gordum kendimi bir tanesinde cok hostu..

Ben de elif i gördüm bir yerde ya :1rolleyes:
cok garip bir duygu olmali eski arkadaslar icin a.s

amanın ne kadar ilkelmişsiniz kız eskiden

espriden anlamayan yorumuma cevap vermesin lütfen üyelik tarihime bakıp konuşsun..

vay be valla ne kadar cok degişme olmus buda sundan kaynaklanıyor bencekalıteli insanların hepsı burada ve aramızda yenı acan her cıcek siteye bır guzellık katıyor

Sitemızın eskı hali cok tuhafmıs
Suankı halıne gore bayagı bı gerııı :)))
ama eskı olan arkadaslara gore kötu olmalı eskı gunlerını hatırlamıslardır.. :(

kızlarrrrrrr lütfen sitenin eski haliyle dalga geçmeyin ilkelmiş,geriymiş vs.. ğibii o zamanlar da çok keyifli zaman geçiriyoduk forumlarda sohbetlerde gece 3-4 lere kadar pc başından ayrılamıyoduk çok güzel dostluklarımız vardı lütfen eskiye biraz saygı:)

eskide güzel yenide eskiden bu sisteme geçince kaç kişi ayaklanıp gitti ama neler kaybettiklerini malesef göremediler
ve eski yeni ayrımı değil aslında gelişen kk var benim gözümde yüzlerce online üye yükselen sıralamamız oh oh:sm_cool::1hug:a.s.harikayız
kk ya gelen herkeze eski yeni demeden kucak açalım _________a.s.a.s.____

evvettt elifimm sana katılıyorummmmm.....eski/yeni saptaması yapmadan sitenin güzelliklerini yaşayalım eskiyede taş atmayalımmmmmm!!!!:))

Rica ederim kizlar, garipmis, ilkelmis, geriymis gibi laflar olmuyor yerimseniben

Ordaki görüntüler yazilar cok farkli cikmis, hicte öyle degildi yerimseniben

Tabi, simdiki halide güzel, hakkini yemiyelim a.s

Hepiniz saglicakla kalin,
Sevgiler a.s.

Son düzenleme:
Back